Diuen que la realitat sol superar la ficció, i la matinada d'aquest divendres s'ha tornat a confirmar amb l'esdevingut a la pista central d'Indian Wells, als 9 minuts del partit entre Carlos Alcaraz i Alexander Zverev. En qüestió de segons, un núvol d'abelles ha envaït la pista, impedint que el tennista murcià fes la seva sacada.

En un moment, s'ha vist com no només era impossible la pràctica del tennis, sinó que la situació era perillosa, per la qual cosa Alcaraz i Zverez han tornat corrent als vestidors, mentre que el jutge de cadira, Mohamed Lahyani, anunciava la suspensió temporal del partit, en afirmar que era "perillós". El jutge, de fet, ha estat picat per una abella, tal com s'ha informat després.

Carlos Alcaraz es desfà de Zverev

El mateix Alcaraz també ha rebut una picada abans de sortir corrent de la pista intentant desfer-se de les abelles."No mentiré, tinc una mica de por a les abelles" va reconèixer el murcià en declaracions a ATP. Tot i això, ha sigut capaç de derrotar Zverev (6-3 i 6-1), aconseguint així la seva revenja després de l'eliminació a mans de l'alemany a l'Open d'Austràlia.

Els dos tenistes van arribar amb un punt cadascú en el moment de la invasió. A la represa, Alcaraz ha agafat la directa i s'ha acabat imposant al primer set gràcies a la consecució de tres punts que han obert distància amb el seu rival. Al segon set, el número 2 del món no ha donat lloc a la remuntada i ha fet valer el seu domini. Ara, espera mantenir les bones sensacions contra Jannik Sinner, invicte en 2024, i contra el qual Alcaraz ha perdut els seus dos últims duels.

Invasió Abelles Indian Wells / Foto: EFE
Les abelles durant la invasió al partit / Foto: EFE

Alcaraz, el primer a adonar-se'n

"Carlos està bé, li ha picat una al front, per sort només una de totes les que hi havia. És al vestidor esperant que ho desallotgin tot", ha afirmat poc després Albert Molina, mànager d'Alcaraz, en el programa Partidàs de COPE. "Nosaltres vèiem un núvol i pensàvem que eren mosquits, però després hem vist que eren abelles i ell estava totalment envoltat. Si es queda allà...".

"Nosaltres érem al costat de Zverev i allà no hi havia res. En el moment en què Carlos ha notat que li picaven ha començat a reaccionar. Han pujat l'spider, però a baix, on hi era ell, quedaven abelles i finalment han desallotjat la pista. És curiós, però on ens estàvem asseguts nosaltres i a la zona del públic no hi havia", ha afegit el mànager d'Alcaraz.

Una hora i mitja llarga d'interrupció

Una hora després de la interrupció, ha fet acte de presència en la pista un apicultor, que sorprenentment ha aparegut sense cap mena de protecció. La seva primera acció ha estat aspirar als centenars d'abelles que s'havien introduït a la càmera spider, encara que el seu objectiu prioritari era el de fer-se amb la reina, ja que sense ella la resta d'abelles seguirien a la zona.

Més d'una hora i mitja després de la invasió, ambdós tennistes han tornat a saltar a la pista, per iniciar l'escalfament, tot i que encara hi continuava havent abelles per la zona. Carlos Alcaraz, de fet, li ha comunicat al jutge de cadira que en el seu costat encara en quedaven bastants i que no es podia concentrar. A poc a poc, tanmateix, les abelles se n'han anat anant i, finalment, el partit s'ha tornat a reprendre.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!