Andrés Iniesta ha parlat sobre la resposta de la sentència al procés en una entrevista al diari Marca, però, més enllà de la política, també ha regalat diversos titulars interessants.

L'exjugador del Barça reconeix que el Reial Madrid es va interessar per la seva situació i que fins i tot van existir contactes abans que ell es consolidés com una estrella del conjunt blaugrana. "Es van parlar de moltes coses, però de parlar als fets sempre hi ha un pas. Jo vaig arribar a Barcelona amb 12 anys i el meu únic objectiu era triomfar allà. Contactes sempre n'hi ha, la gent que t'envolta rep informacions, trucades...", explica el manxec.

portada marca iniesta

Pensa en ser entrenador

D'altra banda, el futbolista del Vissel Kobe parla obertament del seu futur després de retirar-se. "M'agradaria ser entrenador, però et poden agradar moltes coses i després les que es fan són unes altres", diu.

Qui sí que sembla més a prop de tornar al Camp Nou és el seu excompany i amic Xavi Hernández, que es postula com el substitut d'Ernesto Valverde. "Mai se sap. Hi ha hagut entrenadors que no tenien experiència a Primera i després van fer les coses molt bé. Un entrenador ha de tenir les idees clares, saber el què vol transmetre i després tenir un grup de jugador per dur-ho a terme", sentencia.