Iñaki Williams pot ser el gran protagonista aquesta setmana a l'Athletic Club de Bilbao. En l'àmbit esportiu, serà una de les grans esperances perquè els bascos aconsegueixin trencar amb la sequera històrica de diverses dècades sense celebrar cap trofeu, sense comptar la Supercopa d'Espanya. S'enfrontaran al RCD Mallorca a la final de la Copa del Rei, i Ernesto Valverde espera que 'La Pantera' sigui determinant, i ajudi a aconseguir la victòria.

Però l'internacional amb la selecció de Ghana també pot portar una mala notícia per a l'afició. I és que s'ha filtrat que ha rebut diverses ofertes per abandonar La Liga EA Sports quan finalitzi el present curs, i lluny de rebutjar-les, estaria disposat a negociar. Sempre ha assegurat que es troba molt còmode en San Mamés, i que estarà eternament agraït per l'oportunitat que li van donar de refermar-se en l'elit.

Iñaki Williams

Tanmateix, tampoc no pot ocultar que té curiositat per conèixer altres competicions, en especial, la Premier League, que és el més exigent del planeta, i on li poden oferir una fitxa molt superior que té actualment. Està realitzant una campanya fantàstica, i no falten els pretendents que estarien disposats a pagar una quantitat molt important per intentar que abandoni el projecte liderat per 'El Txingurri'.

És el cas de l'Aston Villa, que s'ha interessat pel germà gran de Nico Williams, després que Unai Emery hagi sol·licitat personalment aquesta incorporació a la directiva anglesa. Vol tenir a les seves files a un crac amb la velocitat, la potència i la força física d'Iñaki, que aquest curs acumula, un total d'11 gols i de cinc assistències entre totes les competicions, i pot firmar el seu millor any en termes anotadors.

Unai Emery
Unai Emery/ Aston Villa

Els de Birmingham tenen un projecte molt interessant, i ja han firmat a diverses estrelles de la lliga espanyola en els últims anys, com Álex Moreno, Pau Torres, Diego Carlos, Clément Lenglet, Philippe Coutinho… i esperen que el '9' del Athletic sigui el següent.

60 milions d'euros, la proposta que preparen des de Villa Park

Per intentar fer caure la resistència que pot exercir la directiva del Athletic, en Villa Park estan preparant una proposta que estaria valorada en uns 60 milions d'euros, és a dir, la seva clàusula de rescissió.

Un problema per a Valverde, ja que per molt que Iñaki tingui firmat fins a 2028, pot sortir de Bilbao per una xifra molt raonable.