El Reial Madrid de bàsquet també perd el segon partit del play-off de l'Eurolliga contra el Partizan de Belgrad (80-95). Però el duel disputat al WiZink Center ha estat notícia sobretot perquè s'ha hagut de suspendre a falta d'1'40" per acabar l'últim quart, just quan s'ha produït una batalla campal amb els jugadors dels dos equips com a implicats.

Una batalla campal inexplicable

En les imatges de la monumental tangana s'han vist diversos combats d'arts marcials per parelles i grups. L'àrbitre principal, Radovic, finalment ha donat per acabat el partit després de més de deu minuts de deliberació arbitral, amb un conclave entre àrbitres i entrenadors.

L'inici, amb una falta antiesportiva de Llull a Punter que ha acabat desencadenant amb una baralla inexplicable. El jugador nord-americà s'ha encarat amb Llull i aleshores s'han amenaçat amb el puny. Una acció que ha fet revolucionar els companys que hi havia sobre la pista i, posteriorment, també fent saltar les dues banquetes.

Ha estat una baralla que feia molts anys que no es veia en la competició europea de bàsquet. Entre els implicats en destaquen Hezonja, Yabusele, Llull, Punter, Lessort o Exum. Fins i tot, el jugador australià va acabar el partit coix després de torçar-se el turmell.

Al Reial Madrid se li complica l'Eurolliga

El partit, que ha estat suspès i també donat com a finalitzat, segur que tindrà conseqüències. S'esperen sancions importants per al Reial Madrid i qui sap com podrà acabar l'eliminatòria europea. Si exclouen diversos dels seus jugadors encara ho tindrà més complicat per intentar arribar a la Final Four.

El Reial Madrid, doncs, amb aquesta segona derrota a l'Eurolliga, va perdent 2-0 contra el Partizan. I segur que les properes visites de l'equip blanc a l'infern de Belgrad no seran precisament tranquil·les.