La Copa Amèrica està a punt d'acabar, i ho farà de la millor forma possible; amb un Brasil-Argentina a la final i en un escenari immillorable, el mític estadi de Maracana, a Rio de Janeiro, que finalment podrà tenir a 7.200 espectadors.

Abrazo Argentina Messi EFE

Messi celebra la classificació per a la final abraçat amb el porter Emi Martínez, heroi en els penals contra Colòmbia / EFE

Brasil contra Argentina, la final somiada

Brasilers i argentins han anat eliminant rivals fins a arribar a la final que molta gent desitjava. Un Brasil-Argentina sempre genera moltíssima expectació. I és que, per exemple, es veuran les cares Neymar, estrella del Brasil i Messi, emblema de l'albiceleste. I això, a Espanya i a Catalunya, sempre atrau moltes mirades.

A Espanya la Copa Amèrica ha tingut un nom molt protagonista tot i que des de fora dels estadis, el d'Ibai Llanos. L'streamer basc ha retransmès gairebé tots els partits de la competició des del seu canal de Twitch.

Això és part de l'acord que Ibai va arribar amb l'empresa Kosmos Holding, de la qual Gerard Piqué n'és propietari, perquè aquesta comprès els drets de la Copa Amèrica i li cedís a Ibai a canvi de fer publicitat de la Copa Davis que també gestiona Gerard Piqué. Dit i fet.

captura Pique ibai haciendo historia

Ibai ha fet les retransmissions de tots els partits des que va adquirir-ne els drets i per a la final el desplegament és espectacular. Ja fa unes setmanes, el dia 25 de juny, Ibai i Port Aventura van anunciar que la retransmissió de la final es faria des de les instal·lacions del parc d'atraccions tarragoní, i en les últimes hores se n'han fet públics més detalls.

Piqué ja va deixar caure que hi aniria "amb els seus amics" però avui mateix Ibai ha especificat que Piqué hi serà a la prèvia del partit, a partir de les 11 de la nit.

També a la prèvia hi serà Ronaldo Nazário, l'exjugador de Barça, Madrid o Inter de Milà, i un dels millors davanters de la història. Ronaldo, coneixedor del futbol brasiler com pocs, també participarà de la retransmissió prèvia de la final, que comença tres hores abans del partit. 

captura ibai pique final copa america

La prèvia sí que podrà seguir-se des d'arreu del planeta, mentre que el partit, a partir de les 2:00h de la nit, només es podrà veure mitjançant el canal de Twitch d'Ibai des d'Espanya, ja que els drets adquirits són per emetre al públic espanyol.

Quan acabi el partit, Ibai haurà completat un fet històric dins les retransmissions esportives d'Espanya, i és que, si bé és cert que primer la Televisió de Galicia i després TV3, també han estat emetent els partits, els nous formats com Twitch no havien tingut accés a esdeveniments esportius en directe d'aquesta magnitud.

 

Imatge principal: Ibai i Gerard Piqué, abraçats en una trobada de fa uns dies / @3gerardpique