Malgrat l'enorme estima que Neymar sent per Messi, el seu orgull mai no li ha permès sentir-se còmode quan ha comprovat que mai no assolirà el nivell de l'argentí, la qual cosa a la llarga li ha impedit tenir una carrera molt més reeixida.

Messi Neymar Instagram @neymarjr

Messi i Neymar, en un entrenament del Barça / @neymarjr

Tota una carrera envejant Messi

Ja al Santos, i després de liderar l'equip en la consecució de la Copa Libertadores, Neymar va haver d'assimilar que el Barça de Messi li passés per sobre a la final del Mundial de Clubs amb un rotund 4-0, un cop dur per a l'astre brasiler, que al cap de poc temps es va veure compartint vestidor amb el 10 blaugrana.

I clar, amb el pas dels mesos, i amb Neymar sent cada vegada més important en el Barça, el brasiler sempre es va veure un esglaó per darrere de Messi, que s'emportava els elogis, les portades i els títols individuals, i amb mereixement, ja que simplement era i és millor que Neymar. La gota definitiva va ser la remuntada contra el PSG. Aquella nit, Neymar va ser, per fi, l'estrella, però la fotografia que va passar a la història va ser la de Messi. L'orgull del brasiler el va fer veure que mai no seria el millor jugador del món si seguia al costat del millor jugador de la història, per la qual cosa va decidir separar-se de Messi, una decisió de la qual tardaria ben poc a penedir-se.

Messi Barça PSG FC Barcelona Santi Garcés

La fotografia que Neymar mai va acabar d'assumir / FC Barcelona / Santi Garcés

Neymar envia als brasilers que van amb l'Argentina a la..."

I ara, el destí ha volgut que Messi i Neymar s'enfrontin a la gran final de la Copa Amèrica. El brasiler ho té tot de cara per superar l'argentí, ja que compta amb un equip superior i juga a casa, amb la torçida al darrere, i això que al principi aquesta Copa Amèrica s'anava a disputar a l'Argentina. Neymar, a més, es troba en el seu moment àlgid, el de la maduresa física, mentre que Messi acaba de complir 34 anys.

Així i tot, al Brasil hi ha molts aficionats que dissabte a la matinada animaran l'Argentina, ja que senten autèntica devoció per Messi, el millor jugador de la història del futbol. Alguns no han dubtat fins i tot a mostrar amb orgull els tatuatges que llueixen amb el rostre de Messi.

Tot això ha generat que la gelosia de Neymar torni a sortir a la superfície amb un missatge al seu Instagram: "Soc brasiler amb molt orgull i amb molt amor. El meu somni sempre va ser estar a la Selecció del Brasil i sentir l'afició cantar. Mai no vaig atacar ni atacaré si el Brasil està jugant per alguna cosa, sigui quin sigui l'esport, un concurs de models, els Òscar o krl a 4... Si està el Brasil, jo soc del Brasil, i qui és brasiler i ho fa diferent? Està bé, ho respectaré, però vagin a la... dedicat als qui hi són en contra".

 

Imatge principal: Neymar, celebrant un gol a la Copa Amèrica / EFE