Ronaldinho va fer història debutant a la Kings League en la jornada 8 amb Porcinos FC, l'equip d'Ibai Llanos. L'exfutbolista brasiler del Barça va trencar tots els rècords d'audiència, superant els dos milions de visualitzacions en directe entre tots els canals oficials de la lliga. Un esdeveniment i unes xifres que semblen impossibles de superar. Però Gerard Piqué no entén el significat de la paraula 'impossible' i està disposat a fer-ho. 

Això sí, haurà de ser a l'estiu, quan es disputi el segon split (temporada) de la Kings League. Ara bé, l'espera sembla que valdrà la pena, perquè Piqué ha anunciat que té emparaulat el fitxatge d'un futbolista guanyador de la Pilota d'Or que 'està al nivell de Ronaldinho' per jugar la segona campanya de la seva lliga. Ho ha fet en el Chup Chup Kings, el programa de Twitch que emet la Kings League cada divendres per explicar totes les novetats de la competició. 

Arrenquen les especulacions

Un cop anunciada la bomba, Gerard Piqué s'ha atrevit a enviar el nom del jugador, que fins aquell moment només coneixien ell i Oriol Querol, el CEO de la lliga que està acompanyant Piqué en tota aquesta aventura, pel grup de Whattsapp que tenen els presidents de la lliga i que ha donat molt de què parlar des que la Kings League va començar. I la reacció dels presidents que estaven en el plató i connectats des de casa ha estat al·lucinant. 

Gerard Romero, DjMariio, Spursito i TheGrefg s'han quedat sense paraules. En aquesta ocasió, però, Gerard Piqué ha demanat als presidents discreció i que no revelessin res, ja que no volia que es repetís un cas semblant al de Ronaldinho, que va ser una sorpresa a mitges, puix que tothom s'esperava el nom de l'exdavanter brasiler. Ara, com no podia ser de cap altra manera, les xarxes ja han començat a fer la seva màgia i les especulacions assenyalen els noms de Kaká, Zidane, Cristiano Ronaldo o Figo. 

Ronaldinho / Foto: Kings League
Ronaldinho jugant la Kings League / Foto: Kings League

Piqué anuncia un altre fitxatge 'top': "és francès"

Però a banda d'això, en aquest Chup Chup Kings, Piqué ha comentat també que al llarg de la setmana ha rebut una nova proposta d'un jugador francès molt 'top' i molt conegut. Amb aquest nom tampoc ha volgut donar més pistes i tot s'ha quedat en un enigma que anirem resolent al llarg de les pròximes setmanes. Fins ara, les úniques coses que sabem sobre aquests dos jugadors és que un és Pilota d'Or, l'altra és francès i que, a diferència del que ha succeït amb Ronaldinho, seran jugadors de la lliga i podran jugar amb qualsevol equip.