La Fórmula 1 torna a arrencar motors després de tres setmanes d'absència. I és que la cancel·lació del Gran Premi de l'Emília-Romanya va trastocar tots els plans dels equips. Ara, però, torna la competició amb el Gran Premi de Mònaco, que sempre és un dels més esperats de la temporada. El circuit urbà de Montecarlo serà el protagonista aquests propers 26, 27 i 28 de maig.

Serà la sisena prova del Mundial de F1 i s'espera que pilots com Max Verstappen, Checo Pérez o Fernando Alonso puguin seguir sent protagonistes. Hi hauran diverses millores als monoplaces i potser acabem veient alguna sorpresa. A més, les previsions de pluja per al dia de la cursa encara fan més imprevisible aquest cap de setmana de competició.

🔴 F1, DIRECTE | Última hora del GP de Mònaco i Fernando Alonso

Horari del GP de Mònaco 2023 de Fórmula 1

Els horaris d'aquest GP seran els habituals en horari europeu. Al migdia seran els esdeveniments importants, mentre que el divendres i el dissabte hi hauran les proves dels diferents equips.

• Cursa: A les 15.00 hores (78 voltes)

On veure el GP de Mònaco 2023 a Espanya?

La competició es podrà veure en directe a la televisió a través del canal DAZN F1. Des d'ElNacional.cat també podràs seguir la cursa del diumenge en directe.

Com arriba Fernando Alonso a la prova del circuit de Montecarlo?

Recordem que en aquesta temporada de 2023 Alonso ja ha aconseguit pujar al podi en quatre de les cinc curses disputades. El pilot asturià va fer un gran paper a Bahrain, Aràbia Saudita, Austràlia i Miami, però tampoc ho va fer gens malament a l'Azerbaidjan. Alonso es troba en la tercera posició de la classificació de Fórmula 1 amb un total de 75 punts, per darrere de Max Verstappen i Checo Pérez. El seu constructor, Aston Martin, es troba en segona posició amb 102 punts, per darrere de Red Bull, que n'acumula 224.

Aquest no serà el primer cop que Alonso condueixi al circuit de Montecarlo. Aquesta ja serà la seva vintena vegada competint en aquest Gran Premi. En altres temporades l'asturià ha aconseguit bons resultats, arribant a aconseguir la victòria en dues ocasions, al 2006 i al 2007.