El Barça i l'Atlètic de Madrid van estar negociant durant mesos un intercanvi. Diego Pablo Simeone havia demanat la tornada d'Antoine Griezmann, pel que van estar treballant. El problema és que no es va poder arribar a un acord, malgrat que es va parlar d'un intercanvi amb Saúl Ñíguez, que semblava ser del grat de Joan Laporta. També van sortir altres noms propis, com el de Yannick Ferreira Carrasco o Joao Félix.

Finalment, tot es va concretar l'últim dia de mercat, i no hi va haver cap canvi de cromos. El gal va acabar tornant a la capital d'Espanya, i ho va fer mitjançant un préstec, amb una opció de compra de 50 milions d'euros. Una ganga, i un error dels blaugrana, que només dos anys abans havien pagat gairebé el triple per ell. El president es va equivocar, i molts col·loquen aques error a l'altura del que va cometre Josep María Bartomeu amb Luis Suárez, que va deixar anar-se pràcticament gratis.

Griezmann Atlètic de Madrid Europa Press

Antoine Griezmann/ Europa Press

No obstant això, a l'ex de la Reial Societat li estan anant les coses bastant pitjor que en la seva primera etapa. No està resultant decisiu, i les seves xifres estan lluny de ser les esperades. Òbviament, molt ha influït el mal rendiment col·lectiu, aconseguint uns resultats bastant pitjors que el de l'any passat. Eren els grans favorits per conquerir La Liga Santander, però la realitat és que ara mateix ocupen una trista quarta posició.

I en la Champions League, es van classificar a vuitens de final de miracle. Griezmann, per la seva part, ha ajudat amb set gols i tres assistències, unes estadístiques normals, però lluny de les que tenia en el passat. Encara i així, des del Wanda Metropolitano volen quedar-se'l a títol definitiu, si bé esperen no haver de pagar el que van acordar amb el Barça. Per això, ha tornat a cobrar força la possibilitat de tancar un canvi de peces.

Una idea que en el Camp Nou no veuen amb mals ulls, sempre que el futbolista que rebin a canvi tingui un valor de mercat similar. I que sigui del grat de Xavi Hernández, que serà qui tingui l'última paraula, i s'encarregui de donar el vistiplau final.

José María Giménez, el favorit

El nom del crac de l'Atleti que més agrada per formar part de l'operació és José María Giménez. Pel que sembla, la seva relació amb el 'Cholo' és molt distant, i ja no el considera fonamental. El seu rendiment ha empitjorat amb el pas dels anys, i ara mateix, és un dels grans assenyalats per la fragilitat que estan patint a la rereguarda.

El Barça estaria encantat de comptar a les seves files amb l'ex de Danubi, que té un valor de 50 'quilos'.

És la mateixa xifra que van acordar per la venda de Griezmann.