El Reial Madrid prepara una operació sortida amb molts noms propis, on destaca el de Eden Hazard per sobre de la resta. S'ha convertit en el mal de cap més gran per a Carlo Ancelotti, que no aguanta ni un dia més un jugador que considera tòxic i poc professional, i que està lluny de poder ser important a l'equip. A més, percep el salari més elevat de la plantilla, i amb diferència, una altra raó més per ensenyar-li la porta de sortida.

Però com és evident, el belga no és l'únic futbolista que ha acabat amb la paciència de l'extècnic de la Juventus de Torí, del Parma, del SSC Napoli, del Paris Saint-Germain, del Bayern de Munic o de l'Everton. I és que Mariano Díaz també és una altra peça que ha quedat relegada a l'ostracisme, i haurà de fer les maletes. En el seu cas, donar-li sortida serà molt més senzill que al '7', a causa que no serà necessari trobar-li un comprador, ja que queda lliure al juny.

Al costat d'ells, un altre que està sentenciat i ha estat obligat a buscar-se una nova feina és Álvaro Odriozola, una notícia que no ha de sorprendre ningú. Tan sols ha estat titular en un partit durant tota la campanya, i per a súmmum va caure lesionat en la segona part. No ha tornat a aparèixer sobre el terreny de joc, malgrat el mal rendiment que han mostrat Dani Carvajal o Lucas Vázquez, i no té futur en el Santiago Bernabéu.

Jesús Vallejo, per la seva part, no ha aparegut en cap onze inicial, i Ancelotti ja li va advertir l'estiu passat que la seva situació anava a ser molt difícil després de la incorporació de Antonio Rüdiger. Per aquest motiu li va recomanar marxar-se i abandonar el Madrid, un consell que l'aragonès no va voler escoltar, i del qual ara ha de mostrar-se profundament penedit. Però Florentino Pérez haurà de trobar la manera de poder fer-lo fora.

Continua tenint un vincle vàlid fins al llunyà 2025, i no sembla que hi hagi cap entitat interessada en voler emportar-se'l.

Marco Asensio, decisió presa

La sorpresa que tenen preparada al Madrid està relacionada amb el futur de Marco Asensio. Perquè no li oferiran un nou document de treball, malgrat que en les últimes setmanes estava sent important, i tenia bastant protagonisme en els plans d'Ancelotti.

No obstant això, han arribat a la conclusió que el millor que poden fer és no renovar-lo, i que a l'estiu digui adeu.