Harry Kane s'ha allunyat del Reial Madrid en les últimes hores, quan semblava ser el candidat elegit per ocupar la posició de davanter centre. Però la marxa de Karim Benzema ja no està tan clara, una cosa que ha provocat que tot quedi paralitzat. Florentino Pérez no fitxarà cap altre golejador fins que no es confirmi el futur de l'internacional francès, ja que en cas de romandre al vestidor, no veu necessari gastar tants diners en un ariet 'top'.

A més, Daniel Levy, propietari del Tottenham Hotspur, no està posant les coses gens senzilles. Tal com va fer amb Luka Modric i amb Gareth Bale en el seu moment, exigeix una indemnització astronòmica, i reclama més de 100 milions d'euros per l'estrella del club, encara que només tingui contracte fins a 2024, i no desitgi renovar. Per tant, corren el seriós risc que pugui fer les maletes el pròxim estiu, i sense deixar res a les arques.

Però això no és tot. Hi ha un altre problema que genera mals de cap en el Santiago Bernabéu, que és la presència de diversos futbolistes a la plantilla que no aporten absolutament res, i que ocupen espai en l'escala salarial. No poden permetre's pagar el que costaria l'astre anglès, comptant el traspàs i el sou que percebria, després d'haver tancat ja Jude Bellingham des del Borussia Dortmund, i primer necessiten fer fora els descarts de Carlo Ancelotti.

I en concret, assenyalen a tres peces. Es tracta de Eden Hazard, Álvaro Odriozola i Jesús Vallejo, que no han entrat en les rotacions durant la present campanya, i tampoc no ho fan de cara a la següent. Perceben una fitxa que no justifiquen, i si no aconsegueixen trobar un comprador, serà molt complicat que puguin inscriure a Kane, sempre que el Madrid acabi decidint que desitja incorporar a les seves files a l'ex del Leicester City i del Norwich City.

Els tres jugadors esmentats tenen contracte en vigor, i ara per ara no ha arribat una oferta formal per cap d'ells.

Hazard, el cas més preocupant per al Madrid

Tots són casos preocupants per al Madrid, però especialment el d'Hazard, que no s'ha d'oblidar que va costar 160 'quilos' al seu dia, i que ara mateix continua sent el més ben pagat del club, i de La Liga Santander.

Si no fa les maletes, el belga complica el fitxatge de Kane, i de qualsevol altre galàctic que pretén Florentino Pérez.