A Mino Raiola li podria acabar sortint malament la seva pretensió de fer-se d'or el pròxim estiu amb el moviment d'Erling Haaland. I és que el representant italià està tensant massa la corda amb les seves exigències per a ell i per al jugador, la qual cosa a poc a poc està provocant que alguns clubs estiguin baixant-se de la licitació.

I l'últim club que podria renunciar a Haaland en les pròximes setmanes és el Reial Madrid, que s'està començant a cansar de les exigències de Haaland i del seu entorn per acceptar l'oferta del club blanc. A més, no s'ha d'oblidar que el caixet del davanter noruec ha baixat, ja que fa diverses setmanes que està lesionat.

Florentí Perez acte Reial Madrid Europa Press

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

Haaland demana tracte de crac mundial

I és que segons publiquen el diari Sport i el portal Defensa Central, Erling Haaland hauria exigit a Florentino Pérez un salari d'entre 25 i 30 milions d'euros, per ser juntament amb Kylian Mbappé el jugador més ben pagat del Reial Madrid. A més, el noruec exigeix disputar un mínim de partits si es troba en bones condicions físiques, una petició fora de tota lògica, ja que li restaria poder de decisió a Carlo Ancelotti.

Florentino Pérez, fart de les demandes de Mino Raiola, amb el qual no manté una bona relació, s'hauria començat a plantejar l'opció de renunciar al fitxatge d'Erling Haaland, ja que no pensa acceptar un salari tan elevat que posaria en risc l'economia del Reial Madrid. A més, el pla de Florentino és mantenir Benzema, per la qual cosa Ancelotti hauria de triar en cada partit si deixa a la banqueta Vinícius o el mateix Haaland, ja que Mbappé seria titular indiscutible.

Mino Raiola EFE

Mino Raiola, representant de Haaland / EFE

Una operació faraònica

A tot això cal afegir que Mino Raiola i el pare de Haaland també volen la seva part del pastís, a la qual cosa cal sumar entre 75 i 90 milions d'euros que aniran a parar a la caixa del Borussia Dortmund. Tot això converteix en fitxatge de Haaland en una autèntica bogeria numèrica que està provocant que diversos clubs hagin decidit baixar ja del tren, ja que es tracta d'una operació massa arriscada.

Haaland és un davanter brutal i la seva progressió ha d'anar a més, però ningú no garanteix que no es vagi a lesionar o que la influència de Raiola per a provocar un mal ambient amb el seu nou club, el que convertiria l'operació en una autèntica ruïna. El Reial Madrid continuarà atent, ja que amb Raiola mai no se sap, però si les exigències no canvien Erling Haaland difícilment jugarà al club blanc la temporada que ve.

 

Imatge principal: Erling Haaland, en un partit del Borussia Dortmund / Europa Press