Problemes i més problemes al Reial Madrid. Els últims decebedors partits del conjunt blanc han fet aflorar les problemàtiques internes que ja fa temps que es van acumulant. I sembla que seran de difícil solució. Carlo Ancelotti és qui ha d'apagar els focs com a gestor del vestidor, però sembla que ho tindrà molt més complicat del que esperava. S'està considerant que hi ha una guerra civil dins de la plantilla i que hi ha un jugador tòxic que genera més estancament.

Hazard, un problema al Reial Madrid

Una de les grans inquietuds és saber què passarà amb Eden Hazard. Tot i que fa uns anys va aterrar al Santiago Bernabéu amb el cartell d'estrella, ha passat el temps i s'ha confirmat que les coses no van tan bé com s'esperava. Primer van ser les lesions les que van truncar la seva progressió. I després tampoc s'ha acabat d'adaptar.

Carlo Ancelotti Eden Hazard Real Madrid / Foto: EFE
Carlo Ancelotti i Eden Hazard saludant-se / Foto: EFE

Hazard també va tenir problemes de pes, i falta d'entrega en els entrenaments i en els partits. I tot ha acabat tan malament que aquella estrella que va fitxar pel Reial Madrid el 2019 a canvi de prop de 160 milions d'euros és un dels jugadors sobrers de la plantilla blanca.

Aquesta temporada només ha disputat 328 minuts repartits en 7 partits. I no juga un partit des de l'assequible duel de la Copa del Rei contra el Cacereño del passat dia 3 de gener. Però és que el més greu de tot és que no juga un gran partit amb el Reial Madrid des d'un duel de la fase de grups de la Champions League contra el RB Leipzig que es va disputar a l'octubre de l'any passat.

Eden Hazard Real Madrid / Foto: EFE
Eden Hazard xutant un penal amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Hazard no vol marxar del Reial Madrid

I si el Reial Madrid ja tenia la idea de desfer-se de Hazard el proper estiu, sembla que no serà així. El jugador belga acaba contracte el 2024 i no pretén marxar del Reial Madrid el proper estiu, segons apunta The Athletic.

La mateixa informació apunta que tant ell com la seva família estan molt còmodes a Madrid i que encara que el club blanc pretengui donar-li la carta de llibertat o rescindir-li el contracte, s'hi oposarà. Hazard vol complir el seu contracte amb el Reial Madrid i després ja decidir lliurement el seu futur. I sembla complicat que l'aixequin d'aquesta butaca on s'hi troba tan còmode.

Eden Hazard serio Real Madrid / Foto: Europa Press
Eden Hazard molt seriós / Foto: Europa Press

Per tant, es preveu una dificultat més per al Reial Madrid. Si Hazard era un dels futbolistes prescindibles, ara es confirma que se'l podrien acabar quedant per culpa del contracte firmat. Hazard segueix cobrant una milionada, però no juga el que hauria de jugar.