Ha costat, però Griezmann ja té una nit en què es recordarà la seva actuació. I és que el Petit Príncep ha estat un dels grans protagonistes de l'espectacular remuntada del Barça contra el Granada, un partit frenètic que el conjunt de Koeman s'ha endut gràcies a la constància, després d'errar un nombre d'ocasions impressionant, veient com els pals (3) i el porter nazarí, Aarón, estaven deixant a 0 el marcador local, quan per mereixement haurien de tenir l'eliminatòria sentenciada.

Griezmann Riqui Dembele Granada EFE

Griezmann, Riqui Puig i Dembélé, celebrant un dels gols del francès / EFE

Quan la fe de Griezmann va moure la muntanya granadina

En el futbol, però, no guanya el que s'ho mereix, sinó el que marca un gol més que el rival, per la qual cosa el Barça, amb 2-0 en contra després de dues accions desafortunades d'Umtiti, ha hagut d'armar-se de paciència i continua buscant el gol. Griezmann, de fet, ha tingut una de les millors ocasions prèvies a la remuntada a les seves botes, amb una extraordinària xilena que, una altra vegada, ha topat amb un Aarón omnipresent.

I quan semblava que el passi del Granada a les semifinals de la Copa del Rei ja era un fet, s'ha produït l'acció clau, el 2-1, que ha arribat en una passada en llarg al segon pal de Messi per a Griezmann, que amb poc a guanyar ha estirat la cama el just per tocar la pilota, una rematada estranya que ha sorprès el porter local.

El gol ha donat ales al Barça i ha enfonsat el Granada, que tres minuts després, ja en el descompte, ha vist com una altra combinació entre Messi i Griezmann els baixava definitivament a la terra. El francès ha llegit a la perfecció el moviment de Jordi Alba, que ha enviat el duel a la pròrroga.

Griezmann Vallejo Europa Press

Griezmann, conduint una pilota davant de Vallejo, al Granada-Barça / EFE

Un altre gol i una altra assistència a la pròrroga de Griezmann

I a la pròrroga ha seguit el festival de Griezmann, que en el minut 100 ha completat la remuntada amb una espectacular rematada de cap a centrada de Jordi Alba, que d'aquesta manera li ha tornat el caramel del 2-2. Contra tot pronòstic, però, el Granada s'ha tornat a ficar a l'eliminatòria, amb un gol que ha arribat en un penal inventat per Sánchez Martínez. El Barça no s'ha deixat intimidar per les adversitats i ha continuat atacant. De Jong ha marcat el 3-4 i, tot seguit, ha tornat a aparèixer Griezmann, amb una assistència preciosa a Jordi Alba, amb l'exterior del peu, que el lateral ha completat amb un autèntic golàs, una volea que, ara sí, ha deixat sentenciada la remuntada.

El Barça de la constància ja està a les semifinals de la Copa del Rei. I amb Griezmann fent, per fi, de Griezmann.

Imatge principal: Griezmann, celebrant el 2-3 en la pròrroga del Granada-Barça / FC Barcelona