Punt i final al primer serial d'estiu del Barça. Just abans de començar el Mundial de Rússia, tal com havia promès, Antoine Griezmann ha aclarit definitivament el seu futur i ha deixat clar que no fitxarà pel conjunt blaugrana (ni per qualsevol altre equip) i seguirà vestint la samarreta de l'Atlètic de Madrid. El Wanda Metropolitano continuarà gaudint dels serveis d'un dels millors jugadors del món.

D'aquesta manera, el davanter francès tanca la porta a fitxar pel Barça. Revés important per a l'entitat blaugrana, que es va fixar en ell més pel seu preu (la seva clàusula de només 100 milions d'euros el convertien en un caramel massa dolç com per deixar-lo escapar) que per una necessitat real.

Una decisió complicada

La decisió ha estat presa després de molts dubtes i de setmanes en què ha estat en en l'ull de l'huracà. I s'ha quedat a l'Atlètic després d'un anunci diferent, a través d'un documental emès a Movistar+, deixant clar que els últims quatre anys a Madrid i l'última Europa League aconseguida l'han decantat a quedar-se.

Trenta minuts d'explicació en un vídeo preparat per la productora 'Kosmos Studios', propietat de Gerard Piqué, per acabar confessant que es vol quedar al club matalasser. El seguiment ha estat des del 16 d'abril i fins a principis de juny. I en el documental s'ha anat narrant quines eren les sensacions del francès, com vivia el dia a dia, i mostrant explícitament converses privades amb la seva germana, la representant del futbolista.

Griezmann França EFE

EFE

Griezmann vol guanyar títols, ser important com ho és amb la selecció francesa i seguir creixent. Segueix a l'Atlètic, sí, però també amb una millora considerable de la seva fitxa. Griezmann cobrarà un supersou d'estrella.

I el Barça ha fet el ridícul en una negociació que ha verbalitzat públicament, però sense l'esperat final per als blaugrana. Ara la gestió esportiva culer haurà de valorar si incorporar un atacant que s'ajusti al perfil de Griezmann o fitxar un migcampista de creació que permeti recuperar l'estil. El mercat de fitxatges comença amb una gran decepció que obliga a un canvi de rumb a can Barça.