Era un partit clau i el Girona l'ha resolt de la manera més èpica possible. El conjunt de Pep Lluís Martí s'ha imposat a l'Osca a Montilivi (1-0) gràcies a un gol en el darrer minut del temps afegit de Samu Sáiz, que havia entrat al terreny de joc previament substituint Borja García. La diana serveix per derrotar un rival directe en la lluita per l'ascens i consolida els gironins a la zona de play-off, situant-se a només 5 punts de les posicions d'accés directe a Primera.

A la primera part, els blanc-i-vermells ho han provat amb xuts des de fora de l'àrea de Pablo Maffeo i Aday Benítez, però l'ocasió més clara l'ha tingut l'omnipresent Stuani abans del descans, quan ha rematat amb el cap un servei de córner al primer pal. La pilota, quan Montilivi ja celebrava la diana, ha sortit per sobre del travesser.

El Girona ha seguit insistint al segon temps i ha arribat de manera irregular a la porteria aragonesa. Quan l'Osca renaixia, però, Rafa Mir ha agredit amb un cop de colze a Àlex Granell -que ja va forçar una vermella la setmana passada a Fuenlabrada- i ha estat expulsat. Era el minut 72 i els de Montilivi jugaven amb un home més, de manera que Martí ha cremat totes les naus.

Maffeo Girona Mirandés decepció Girona FC

Girona FC

Amb Samu Sáiz a la gespa, els locals han començat a arribar de manera constant a l'àrea de l'Osca, que no trobava la manera d'aturar l'hemorràgia. Maffeo, Stuani i Oliván han intimidat de manera constant, però no ha estat fins el darrer minut del temps afegit, quan Montilivi ja es rendia, quan Sáiz ha aparegut dins de l'àrea per aprofitar una pilota morta i situar l'1-0 amb un xut creuat.

Èxtasi a les graderies del feu gironí, i és que, després de molts de temps, el conjunt de Martí enllaça dues victòries consecutives i compleix amb les expectatives de l'inici de temporada. El triomf d'aquest dissabte, pel joc, valor i coratge que s'ha vist sobre la gespa, és dels que més tard es recorden com un punt d'inflexió.