El Girona s'ha retrobat amb la victòria després de dues derrotes consecutives a Andalusia gràcies a la seva estrella, Cristhian Stuani, que ha ajusticiat Las Palmas des del punt de penal (1-0). El conjunt de Juan Carlos Unzué suma el seu tercer triomf a Montilivi i confirma que aquest curs vol convertir el feu blanc-i-vermell en un fortí. Per ara, encara no hi ha perdut cap partit.

La primera part ha estat molt igualada i cap dels dos equips ha comptat amb ocasions clares per perforar les porteries, però al segon temps Unzué ha mogut fitxa i el Girona ha millorat. El tècnic navarrès, que aquest diumenge ha apostat per un 4-3-3 clàssic, ha donat minuts a Samu Saiz i el mitjapunta ha acabat sent decisiu. Quan s'havia disputat una hora de partit, l'ex del Leeds ha provocat un penal per mans d'Álvaro Lemos i Stuani, com no podia ser d'una altra manera, no ha perdonat des dels onze metres. Cinquè gol en quatre partits del punta, el millor jugador de Segona Divisió.

Abans d'acabar, l'àrbitre ha anul·lat correctament un gol de Marc Gual per fora de joc, quelcom que ja ha passat dues vegades aquesta temporada. En els minuts finals el de Badalona ha pogut sentenciar el duel, però el seu xut des de l'interior de l'àrea l'ha aturat el català Josep Martínez. Ho podria haver pagat car, i és que després ha hagut de ser Juan Carlos qui salvés els gironins amb una gran aturada a xut de Drolé.

El Girona suma tres punts però segueix sense oferir sensacions convincents. Dissabte vinent, al camp d'un rival directe com l'Osca, nova prova de foc per l'equip gironí.