La Reial Federació Espanyola de Futbol ha celebrat aquest dimecres 15 de novembre al saló d'actes Luis Aragonés de la Ciudad del Fútbol la segona eliminatòria de la Copa del Rei. En aquesta ronda no estan presents encara Barça, Reial Madrid, Atlètic de Madrid i Osasuna, ja que disputaran la Supercopa d'Espanya al gener. La Federació va haver d'ajornar el sorteig de la segona ronda de Copa, que s'havia de celebrar el dimarts 7 de novembre a les 13.00 h, perquè dos partits es van haver de suspendre a causa del temporal. L'últim equip en classificar-se va ser l'Atzeneta UE, després de donar la sorpresa i derrotar el Saragossa el dia anterior al sorteig.

Els tres equips catalans que esperaven saber avui el seu rival són Girona, Espanyol i Terrassa. Aquests últims han sigut els primers a saber el seu rival, el qual serà el Deportivo Alabès, de LaLiga EA Sports. El següent emparellament en saber-se ha sigut el dels gironins. Els líders de Primera Divisió s'enfrontaran a l'Orihuela, de Segona Federació, els quals van eliminar al Nàstic de Tarragona als penals en l'anterior ronda. L'Espanyol rebrà el Reial Valladolid, de la seva mateixa categoria. Ambdós equips ja es van enfrontar el passat 14 d'octubre, amb victòria pels blanc-i-blaus

El Girona celebrant el seu primer gol contra el San Roque de Leque / Foto: Girona FC
El Girona celebrant el seu primer gol contra el San Roque de Leque a l'anterior eliminatòria / Foto: Girona FC

Classificats amb patiment

Dels tres catalans classificats, l'únic que va tenir una eliminatòria tranquil·la va ser l'Espanyol, el qual es va posar 0-2 durant la primera part al camp del CD Mensajero amb dos gols de Salvi Sánchez. El Girona, en canvi, va haver de patir contra el San Roque de Lepe. Els gironins van necessitar un gol de Sávio al minut 98 del temps afegit per aconseguir la victòria per 1-2. El Terrassa també va haver de patir la seva victòria contra l'Albacete, com és normal tenint en compte que era un equip dues categories superiors a l'equip terrassenc.

A l'anterior ronda van ser eliminats cinc equips catalans. El Rubí va caure per 1-2 contra l'Athletic Club, en un partit molt meritori pels catalans. Amb el mateix resultat va caure el Manresa contra l'Oviedo a la prórroga. L'Europa també va plantar cara, però no va aconseguir marcar contra l'Elx, en la derrota per 0-2. Tant el Nàstic, al camp de l'Orihuela, com el Badalona Futur contra el Cadis van lluitar fins al final, però van acabar caient als penals després d'arribar amb empat a 0 al final de la pròrroga.

Els emparellaments de la Copa del Rei

Aquests han sigut la resta d'emparellaments de la segona ronda eliminatòria de la Copa del Rei.