El nou Girona d'Eusebio Sacristán segueix sense conèixer la victòria. Després de l'empat de dissabte contra el Bolton Wanderers (0-0), aquest dimarts els blanc-i-vermells han caigut per un ajustat 1-0 contra l'Oldham Athletic, de la quarta divisió del futbol anglès, en un partit que s'ha disputat a les instal·lacions de la ciutat esportiva del Manchester City, on el conjunt gironí realitza part de la pretemporada.

Els homes d'Eusebio marxaran d'Anglaterra sense conèixer la victòria i sense haver pogut anotar ni un sol gol en 180 minuts. Contra l'Oldham, el Girona ha saltat al terreny de joc amb un 4-3-1-2, però els plans del tècnic val·lisoletà s'han truncat aviat, ja que els locals s'han avançat al minut 3 amb un penal.

Malgrat veure's per darrere en el marcador, els jugadors blanc-i-vermells s'han mostrat decidits a aconseguir l'empat. Han estat a punt d'aconseguir-ho a través del 'Choco' Lozano, però els dos xuts del davanter hondureny, titular en la punta d'atac en la primera meitat, no van poder superar el porter anglès.

En la segona meitat, Eusebio ha alterat el seu esquema amb un 4-1-2-3, amb Pedro Porro, Kévin Soni i Yhoan Andzouana, del Peralada - Girona B, com a homes més avançats. Tot i així, els gironins han hagut d'encomanar-se a Gorka Iraizoz, que en el descans ha substituït Bono, per evitar una derrota major.

I és que, en el minut 75, el veterà porter navarrès, que afrontarà el seu segon curs a Montilivi, ha aturat una clara ocasió local. Ja en els instants finals del partit, Pedro Alcalá ha obligat a lluir-se al porter de l'Oldham, que ha evitat el que podria haver estat l'1-1.

Els dos pròxims amistosos del Girona seran en l'índia, contra el Kerala Blasters, el 27 de juliol i el Melbourne City australià, el 28. A més, el dia 2 d'agost s'enfrontarà al Sabadell; el 4, al Tottenham; i el 8, al Reus.