Entre negociació i negociació Gerard Piqué encara un nou repte professional a part de la seva carrera com a futbolista. Empresari i esportista, el seu nou projecte seria crear una alternativa a la Copa Davis de tennis, segons explica el diari El Español, i que en els últims dies hauria fet un gran avenç.

Parlant amb l'ATP i també amb els tennistes més importants del panorama tennístic mundial, Piqué estaria planejant un projecte per crear una nova Copa Mundial que tingui un format més atractiu per als professionals. El campionat, molt avançat, aniria en paral·lel a la Copa Davis, organitzada per la Federació Internacional de Tennis (ITF), i seria una competició entre els països més importants del món.

La idea seria la de reunir 16 països, entre els quals hi destacaria la presència d'Espanya, i s'immergiria en un campionat d'una setmana amb el format de play-off. L'ATP estaria al costat de Piqué i tindrien un contracte de llarga duració d'entre 300 i 500 milions d'euros. Segons explica el diari, la data encara estaria per determinar, però la seva primera edició es jugaria a Doha (Qatar).

Precisament per aquest motiu Piqué s'hauria deixat veure últimament en dos grans tornejos del calendari de l'ATP. Viatjant a la Copa de Mestres de Londres el passat mes de novembre, també va ser protagonista aquesta mateixa setmana al Mutua Madrid Open on va rebre una sonora xiulada del públic assistent a la Caja Mágica. Dues visites a esdeveniments destacats del món del tennis i reunions amb el president de l'ATP, Chris Kermode, i jugadors presents en els tornejos. Un nou pas cap a un canvi que reclamen des de fa temps els tennistes professionals a l'ITF per desacords en termes de diners i en cerca d'un format menys exigent, i que Piqué podria començar a canviar els cànons actuals.