Ja fa anys que Gerard Piqué va més enllà del futbol. La importància d'estar actiu i pensar en futurs negocis és clau per al central del Barça, que cada vegada amplia més la llista. L'Andorra, la Copa Davis, la Copa Amèrica, la Ligue-1... són alguns dels seus projectes i ara s'ha conegut l'última aventura.

Aliança amb Ibai Llanos

Piqué és curiós, li agrada conèixer noves temàtiques i ara s'endinsa de ple en el món dels eSports. No ho ha volgut fer sol sinó amb una figura vital i mediàtica com és Ibai Llanos. En concret, el futbolista i l'streamer han comprat un equip de la Superlliga LVP de League of Legends, un dels videojocs més famosos del món. Han comprat la plaça d'Astralis StormBringers, però li volen donar el seu color i li canviaran la seva cara actual.

"Som un dels deu equips de la Superlliga. En les pròximes setmanes o mesos anunciarem tot: plantilla, nom, tota la gent que hi ha a l'staff i ens agradaria seguir col·laborant amb la gent a la qual hem adquirit la plaça", manifestava Llanos en un vídeo publicat a les xarxes socials.

Per al basc es compleix un somni que té de fa anys i torna al sector on va es va donar a conèixer. Piqué, per la seva part, reconeixia que és un món nou per ell i que l'objectiu de l'equip és fer-ho el millor possible en la seva temporada de rookie. El preu que haurien pagat per la plaça a la Superlliga hauria estat de 300.000 euros, segons el portal especialitzat Dot Esports.

Ibai Llanos Piqué / @3gerardpique

Ibai i Piqué en un restaurant / @3gerardpique

La vinculació entre el futbolista i l'streamer ha estat més propera en els últims mesos i aquest ja és el seu tercer negoci de la mà (que se sàpiga). El primer de tots va ser aquest estiu quan ningú tenia comprats els drets de la Copa Amèrica i Llanos s'ho va quedar per al seu canal de Twitch. La competició la va acabar guanyant l'Argentina i Leo Messi va trencar la seva mala ratxa amb l'albiceleste.

Potenciar l'efecte Messi

La darrera setmana va centrar l'atenció la lliga francesa. De nou, hi ha un forat que van aprofitar a la perfecció. A través de Kosmos, l'empresa de Piqué, i Enjoy Television van adquirir els drets televisius de la Ligue-1. La decisió va ser distribuir-ho per Telecinco i el canal de Twitch de Llanos i els resultats van ser molt positius, amb una audiència conjunta d'uns 4 milions de persones. Va ser el dia en què Messi va debutar amb una samarreta diferent de la del Barça i en el qual no se'l va veure especialment feliç.

Piqué FC Andorra Europapress

Piqué, amb la samarreta de l'Andorra / Europa Press

Fa anys va dir que tenia la intenció de ser president del Barça, però de moment ja ho és de l'FC Andorra. Va comprar el club el 2018 en un moment delicat per a la institució, amb deutes pendents, i la injecció de nous diners va donar una vida. Van agafar l'equip quan era a Primera Catalana i ara és a la Primera Divisió RFEF, el que era antigament la Segona Divisió B.

El tenis també forma part de la seva vida i li van donar un nou impuls a la Copa Davis. L'han fet més dinàmica, més productiva econòmicament i la primera edició va ser tot un èxit. A més, posseeix Kerad Project 2006 SL, una empresa que es dedica a la compra i venda d'immobles.

Menció a part també per la gran comunicació que ha exercit durant tot aquest temps, capaç d'adaptar-se als nous formats i promocionant la Davis al programa de La Resistencia de Movistar+ amb David Broncano i afegint-se al Twitch amb l'Ibai. Per acabar, en el Barça s'ha abaixat el sou significativament per ajudar el club. Fins ara cobrava uns 11 milions d'euros a l'any i ara és menys de la meitat, segons Forbes.

La llista no es queda curta i de ben segur que en el futur es fa més extensa.

 

Imatge principal: Gerard Piqué durant una presentació / Europa Press