Gerard Piqué ha fitxat Tarik Antonio Mebarak, nebot de Shakira, per a l'FC Andorra. Mebarak, de 19 anys, va debutar aquest cap de setmana al filial del club que presideix el central blaugrana i ho va fer amb tots els honors: jugant els 90 minuts i amb una victòria (4-1).

El filial de l'Andorra juga a la quarta divisió catalana, l'última categoria del futbol a Catalunya, i la plantilla està dirigida per Carlos Sánchez. El nebot de Shakira estava sense equip i abans havia jugat en les categories inferiors de l'Atlètic Junior de Barranquilla i també al Santa Fe de Bogotà.

Tarik Antonio Mebarak FC Andorra @FCAndorra

Un dels grans somnis de Tarik és arribar a ser com Piqué i ser futbolista professional. El jove jugador ja ha pogut realitzar alguns entrenaments amb el primer equip sota les ordres de Gabri García i que són a Segona Divisió B.

"Juga de lateral dret, però jo el diumenge el vaig posar d'extrem perquè es tracta d'un jugador molt ràpid i potent. És una bèstia físicament i li falta camp en alguns moments per la seva velocitat. Em va comentar que de petit va arribar a jugar de nou i també d'extrem. Sens dubte ens pot aportar molt", va explicar Sánchez.