La Generalitat Valenciana obre expedient al jugador del Reial Madrid Marcelo Vieira per saltar-se el tancament perimetral. A més, han proposat que se'l sancioni, després que el futbolista pugés una foto al seu compte d'Instagram amb la seva família al passeig marítim de la platja de la Malvarrosa de València.

Fonts de presidència de la Generalitat han assenyalat a EFE que consideren que l'actitud de l'internacional brasiler és "insolidària" i "incívica". Una contundent resposta a la il·legalitat de Marcelo, que ha aprofitat els dies de festa que té degut a l'aturada de seleccions per canviar de comunitat i gaudir de la platja.

marcelo

El trencament de les normes del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana podria ser sancionat basant-se el decret llei 11/2020 de règim sancionador contra els incompliments de les mesures contra la Covid-19. L'incompliment d'una ordre general de confinament decretat és una infracció lleu prevista a l'article 5.5 del decret llei, que són sancionades amb imports que van dels 60 als 600 euros.

A més, també es podria proposar una altra sanció per no portar la mascareta, que és obligatòria en espais públics. Aquesta proposta de sanció està fixada amb un import de 100 euros.

Tot i això, aquestes dues multes no són gaire molèstia per a Marcelo, que cobra uns 8 milions d'euros l'any, que vol dir que són més de 20.000 euros al dia.

Marcelo Real Madrid EFE

Marcelo estirat a terra en un partit del Reial Madrid / EFE

Marcelo, reincident

L'entorn del futbolista ha explicat al Marca que aquesta escapada no ha estat purament per plaer i per anar a gaudir de la platja, sinó que ha estat "per una causa personal i justificada". La notícia, però, malauradament no és estranya perquè el mateix Marcelo va marxar a un hotel de Sierra Nevada a passar les festes de Nadal tot i també haver-hi restriccions que impedien la mobilitat.

Marcelo ha hagut de tornar a Madrid més d'hora del que li hagués agradat i segurament amb alguna multa. Aquesta tarda a partir de les 17.30h té la primera sessió d'entrenament amb el Reial Madrid per preparar el proper partit de Lliga, que es disputarà el proper dissabte a l'Estadi Alfredo Di Stéfano contra l'Eibar.

 

Imatge principal: Marcelo durant un partit del Reial Madrid / EFE