Arribava al Sevilla com una estrella o, almenys, amb la capacitat d'erigir-se en una al conjunt hispalnse. Mariano Díaz va ser una incorporació molt mediàtica de l'entitat andalusa després d'acabar contracte amb el Reial Madrid, però, tot i venir d'on venia i d'haver demostrat, sobretot a l'Olympique de Lió, la seva qualitat, la seva etapa com a futbolista del Sevilla ha estat un desastre.

El davanter centre dominicà no ha estat ni a prop del potencial que té i ha tingut molt pocs minuts durant tota la temporada. En total són 13 partits amb la samarreta del que el 2023 esdevenia el seu nou equip i només se li pot comptabilitzar una assistència. No obstant això, encara que Mariano era una aposta incerta, el punt de vista positiu des que pot enfocar el club el seu fitxatge és que només se'l va firmar per un any.

Mariano Díaz / Foto: Europa Press
Mariano Díaz, davanter del Sevilla, camí a la banqueta / Foto: Europa Press

Mariano tornarà a buscar equip aquest estiu

El club es va cobrir l'esquena i el temps li ha acabat donant la raó per la falta de protagonisme del jugador. Per aquesta raó, i segons informa el diari As, el Sevilla no li renovarà el contracte i, per tant, Mariano tornarà a buscar equip aquest estiu. De fet, el propi jugador va expressar el seu penediment davant Víctor Orta pel seu pobre rendiment durant la temporada.

El director esportiu del Sevilla va revelar la conversació que va tenir a finals de curs amb el futbolista nascut a Premià de Mar, en què el jugador demanava disculpes pel seu nivell: "Espero que no es molesti, que revelaré una conversa privada. Mariano entre llàgrimes, ens va demanar disculpes pel seu rendiment. Ens va dir que ho havia intentat tot, però que quan s'havia trobat sa gairebé que acabava la temporada. No m'ha passat en futbol moltes vegades que algú demanés disculpes pel seu baix rendiment", avançava Orta.

Victor Orta durante una rueda de prensa con el Sevilla / Foto: Europa Press
Victor Orta durant una roda de premsa amb el Sevilla / Foto: Europa Press

"Personalment, no puc posar una coma a Mariano Díaz, tant de bo ens hagués sumat més esportivament, era el que nosaltres volíem i ell també volia. S'ha adonat que no ha donat rendiment, però ho ha intentat tot. Crec que quan estàs tant de temps sense entrenar a l'elit, d'entrenar sense l'objectiu de jugar, de tenir aquest objectiu de jugar dimecres-diumenge, no és fàcil prémer un botó i enganxar-te a l'elit", afegia per explicar la baixa aportació de l'hispà-dominicà.  "Ho vam assumir en el cost del fitxatge, que no era gaire alt. Personalment, no li puc posar una coma ni al seu esforç ni a les seves ganes de mèdicament intentar estar sa. No ho ha aconseguit i no ha pogut rendir. Humanament, va tenir aquestes paraules de demanar-nos disculpes pel seu baix rendiment durant la temporada", tancava.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!