El Reial Madrid segueix sumant victòries a la Lliga i arriba a l'aturada de seleccions com a líder indiscutible. I això fa créixer la moral del madridisme, que es torna a sentir fort i capaç de guanyar tots els títols. Tot i això, també és veritat que té alguns jugadors que no acaben d'estar al nivell esperat. I Fran García ha estat un dels assenyalats de l'últim partit del conjunt blanc.

Fran García, assenyalat

El Reial Madrid es va acabar imposant al Getafe després de patir fins al final. El gran heroi va ser Jude Bellingham, autor del gol decisiu en els minuts finals. Hi van haver jugadors molt destacats, però també alguns altres que no van estar al nivell. I Fran García no va fer un bon partit.

Bellingham Real Madrid Europa Press
Jude Bellingham celebrant un gol amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

I qui no va tenir pietat amb ell va ser Carlo Ancelotti, ja que l'entrenador italià no va donar opcions a Fran García quan ja va fer mal paper. Va desaparèixer sobre la gespa tot i tenir l'honor de ser titular. I al descans el va canviar per Nacho Fernández. A més, Fran García va ser un dels culpables que el Getafe fes un gol.

Això vol dir que Fran García ja ha rebut el seu primer missatge. La mà dura d'Ancelotti el va acabar deixant fora de la gespa a les primeres de canvi. I ja podria ser que en les properes convocatòries tingués un diferent paper. Si no millora, ja sap que el seu lloc habitual serà la banqueta.

Fran García ha de millorar

De moment, Fran García ha estat titular en els quatre partits de Lliga disputats fins ara. Va jugar tot el partit en els dos primers duels i en els dos últims ha estat un dels substituïts. Per tant, la tendència és que vagi perdent protagonisme. Tot i això, el més positiu és que no té competència real i que ni que ho faci mínimament bé seguirà tenint protagonisme.

Ara bé, Ancelotti segurament li passarà poques més errades, ja que el primer equip del Reial Madrid no és com el Rayo Vallecano, el seu anterior equip. Si al Santiago Bernabéu comets una errada, aquesta pot acabar deixant KO l'equip blanc. I és per això que haurà de mesurar molt bé cada jugada i com actuar davant de cada situació.

Ancelotti Real Madrid EFE
Carlo Ancelotti assegut a la banqueta durant un partit del Reial Madrid / Foto: EFE

"Hem regalat el primer gol", va afirmar Ancelotti sobre Fran García. Per tant, un nou dard que es converteix en un avís. Però el tècnic italià va afegir que "això no canvia el meu pensament de Fran, que ha fet un gran inici de temporada amb nosaltres". Ja veurem després de l'aturada de seleccions com segueix sent la vida de Fran García al Reial Madrid.