Forocoches ho ha tornat a fer. Els usuaris d'aquest fòrum han aconseguit reunir els diners necessaris (1.000 euros a través de PayPal) per contractar a un grup de mariachis que anés a la Casa Blanca a Washington per acomiadar el president Donald Trump, però amb el record també de Josep Maria Bartomeu.

"Acomiadem Trump com es mereix, amb uns mariachis", va anunciar Forocoches a través de les xarxes socials. El vídeo s'ha fet viral a través de les xarxes socials i s'han pogut escoltar populars cançons com Cielito lindo, El rey o La bamba.

Pensareu com és que el nom de Bartomeu també ha aparegut en aquesta improvisada festa. Durant el directe, els usuaris anaven demanant dedicacions i va sortir el nom de Bartomeu i va ser llavors quan li van dedicar una cançó a l'expresident del Barça (minut 27:10).

Santiago Abascal i el periodista Josep Pedrerol han estat alguns dels altres noms que han sorgit. No és la primera vegada que Forocoches fa un acte com aquests i ja ho va fer en anteriors ocasions a les seus del PSOE, PP i Ciutadans a Madrid.