El Reial Madrid es va endur una gran victòria contra el Barça al Clàssic que es va disputar aquest passat dissabte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. El futbol va ser protagonista sobre la gespa i els Rolling Stones també van fer acte de presència de diverses maneres. Però a nivell futbolístic hi va haver un gran espectacle, amb un somriure final dels madridistes i de Florentino Pérez.

El Reial Madrid remunta contra el Barça

El conjunt blanc va anar de menys a més i va acabar confirmant la remuntada contra un Barça que va anar de més a menys. Hi van haver moments de tot i també es va confirmar que el Reial Madrid pot fer molt mal amb molt poc. Els blaugrana van patir quan els blancs van accelerar la màquina.

Però és que el partit va tenir dues parts, amb la primera dominada pel conjunt blaugrana, i la segona dominada pel conjunt merengue. Va passar de tot i hi van haver diversos assenyalats. Sobretot van quedar marcats diversos jugadors culers, però també algun jugador del Reial Madrid que no va fer precisament un bon partit.

Bellingham gol Barça Real Madrid Foto EFE
Els jugadors del Reial Madrid celebrant un dels gols contra el Barça / Foto: EFE

Mendy, assenyalat al Clàssic

Un dels que no té la pietat de Florentino Pérez és Ferland Mendy, novament present en un Clàssic, però sent la gran decepció del seu equip. Va jugar tota la primera part i va tenir molts problemes. I a l'inici del segon temps va abandonar el camp problemes musculars. Va ser sense cap mena de dubte el pitjor jugador del Reial Madrid.

Mostra d'aquest mal partit de Mendy es confirma com va anar el partit. Amb el lateral esquerre francès sobre la gespa es va patir molt i el Reial Madrid va ser inferior. Però des que Mendy va deixar el camp es va començar a gestar la remuntada. El jugador francès havia estat un jugador estèril per al Reial Madrid tant en atac com en defensa.

Aleshores va entrar Eduardo Camavinga, que tot i no ser lateral esquerre de tota la vida, va fer un paper molt més bo que Mendy. I va tornar a quedar clar que Mendy ja no pot ser titular en aquest Reial Madrid. El francès és un jugador a tenir en compte quan està en plenes condicions, però un llast quan està tocat o sense forma.

Ferland Mendy Real Madrid
Ferland Mendy jugant amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

I per això Florentino Pérez, que ja sap que Mendy va ser el pitjor jugador merengue del Clàssic, l'ha situat al mercat, tal com informa Defensa Central. Ja el passat estiu va ser una de les opcions de venda, però no es van tenir oportunitats reals per facturar-lo lluny de Santiago Bernabéu. Ara, però, ja saben que si arriba una bona oferta no s'ho pensaran dues vegades. I Mendy haurà de millorar molt si vol seguir sent jugador del Reial Madrid.