Més guerra i més diners que entren joc en la subhasta més esperada del proper mercat d'estiu. El Barça i el Reial Madrid seran segur els grans protagonistes d'una de les operacions més cares de la història.

El Reial Madrid torna a entrar en la subhasta de Haaland

Els grans clubs d'Europa volen fitxar l'atacant més en forma del moment: Erling Haaland. El jove davanter del Borussia Dortmund, de 21 anys, marxarà el proper estiu sí o sí del club alemany. Així ho va preparar el seu agent Mino Raiola quan va fitxar pel Dortmund, posant-li una clàusula de rescissió de sortida de 75 milions d'euros.

Erling Haaland reaccion Borussia Dortmund Europa Press

Erling Haaland cridant / EuropaPress

I els clubs que desitgen fitxar Haaland ja saben que hauran de dipositar la clàusula, a més de negociar amb el mateix Raiola per les comissions de fitxatge i el salari del futbolista. I qui semblava que tenia poques opcions d'endur-se el davanter noruec, però que ara torna a agafar embranzida és el Reial Madrid.

Segons ha explicat el periodista italià Gianluca Di Marzio, especialista en el mercat de fitxatges, en una entrevista al mitjà Wettfreunde.net, un dels desitjats del Reial Madrid, el defensa del Chelsea Antonio Rüdiger, hauria dit 'no' al club blanc. I per aquest motiu ara Florentino Pérez té més milions per destinar als fitxatges de Kylian Mbappé, la prioritat, i Erling Haaland.

Florentino Perez EuropaPress

Florentino Pérez en una imatge d'arxiu / EuropaPress

151 milions d'euros destinats a Haaland

El periodista explica que "el Reial Madrid intentarà juntar Haaland amb Mbappé. No s'aturaran en Mbappé. També intentaran atrapar Haaland. 75 milions per al Madrid no és res. És massa important per a ells crear una nova era amb Haaland i Mbappé". I això vol dir que ara el Reial Madrid torna a entrar amb força en aquesta subhasta.

La xifra que s'està movent a dia d'avui és la de 75 milions d'euros de la clàusula de rescissió, a més dels 40 milions que demanaria Riola com a comissió i 36 milions a l'any de salari per al futbolista. Un total de 151 milions d'euros que Florentino Pérez estaria disposat a pagar per endur-se Haaland i prendre-li al Barça el seu objectiu número 1.

Erling Haaland Europa Press

Erling Haaland celebrant un gol amb el Borussia Dortmund / EuropaPress

I amb aquest nou escenari s'espera una gran lluita per fitxar un dels jugadors moment. A banda del Barça i del Reial Madrid, també hi ha clubs com el PSG o el Manchester City de Pep Guardiola, entre d'altres, interessats en Erling Haaland.

 

Imatge principal: Joan Laporta i Florentino Pérez parlant a la llotja del Camp Nou abans del Clàssic / EuropaPress