Florentino Pérez no ha renunciat, ni de bon tros, a l'opció de fitxar Kylian Mbppé per al Reial Madrid. El president blanc, això sí, no permetrà que es reprodueixin els episodis dels últims estius, en els quals l'operació del davanter francès es van convertir en autèntics serials que van acabar amb Mbappé renovant pel París Saint-Germain. És per això que, tal com informa el diari L'Équipe, Florentino li hauria transmès l'entorn del davanter que si realment vol jugar en el Reial Madrid s'haurà de tancar l'acord per escrit.

I no només això, ja que Florentino Pérez vol que l'operació es tanqui com més aviat millor. "Els dirigents del Reial Madrid haurien indicat a Mbappé i al seu entorn que els agradaria que es resolgués ràpidament la seva decisió", explica el rotatiu francès. En cas de no ser així, el Reial Madrid canviarà d'objectiu, ja que no pensa allargar una altra vegada un fitxatge que sembla ser etern.

Kylian Mbappe Paris Saint Germain PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé, demanant disculpes a l'afició del París Saint-Germain / Foto: Europa Press

Mbappé, decisió al març

Sempre segons el diari L'Équipe, Kylian Mbappé vol esperar al març, per a quan acabin els vuitens de final de la Champions League, per prendre una decisió definitiva, encara que en aquests moments està més a prop de canviar d'aires que de renovar de nou el seu contracte amb el PSG. El davanter entén que el projecte de l'entitat francesa no s'acaba d'enlairar i que ha arribat el moment ideal de canviar d'aires. Això no indica, tanmateix, que Al-Khelaïfi acabi aconseguint un canvi d'opinió, ja que ja ho ha aconseguit en altres ocasions.

El Reial Madrid sap que Mbappé, ara sí, sembla estar disposat a canviar d'aires, encara que la quantitat que exigeix, tant de fitxa com de prima de fitxatge, és elevadíssima, motiu pel qual no vol agafar-se els dits i, de voler anar al Reial Madrid, haurà de deixar-lo clar per escrit. Florentino Pérez ha deixat de creure en la paraula del davanter francès.

Florentino Pérez Reial Madrid Foto Europa Press
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Anglaterra entra en escena

El principal problema del Reial Madrid és l'entrada en l'operació de diversos gegants de la Premier League. Clubs com el Liverpool i el Manchester United ja s'estan movent per intentar persuadir Mbappé, fent-lo veure que Anglaterra és en aquests moments l'epicentre del futbol mundial i que la seva figura serà molt més impactant en la Premier que a la Lliga espanyola. Ambdós clubs, a més, li poden oferir molts més diners.

D'altra banda, Mbappé sap que en el Reial Madrid no serà l'extrem esquerre, posició que pertany a Vinícius, per la qual cosa tot apunta que serà el davanter centre, una posició que el francès no vol ocupar. A més, al Madrid no seria l'estrella indiscutible, ja que haurà de compartir protagonisme amb Vinícius i Bellingham, mentre que a Anglaterra seria el líder indiscutible.