Sigui quin sigui el mes de l'any, els rumors que relacionen Kylian Mbappé amb el Reial Madrid no cessen. Un dels grans desitjos de Florentino Pérez des de fa més de cinc anys és el de veure Mbappé golejant amb la samarreta blanca al Santiago Bernabéu. Fins ara no ha pogut convèncer el jugador parisenc perquè desisteixi del Paris Saint-Germain i fitxi per l'entitat blanca, però en aquest 2024 té una oportunitat que no pot desaprofitar.

Kylian Mbappé ja pot negociar com a agent lliure...

I és que Kylian Mbappé ja pot negociar amb qualsevol club com a agent lliure. Després de rebutjar l'any de contracte opcional que tenia estipulat al seu actual contracte, Mbappé ja pot negociar amb qualsevol club com a agent. Des del passat un de gener, el davanter francès ja pot firmar la seva pròxima destinació. I els tres equips que més números tenen per fer-se amb els serveis de l'estrella parisenca són el Reial Madrid, el Paris Saint-Germain i, en tercer lloc, el Liverpool.

Kylian Mbappé PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé celebra un gol amb el PSG / Foto: Europa Press

No s'ha de descartar l'equip de Jürgen Klopp en la lluita per firmar Kylian Mbappé, però la realitat és que un fitxatge pel Reial Madrid o una renovació amb el Paris Saint-Germain són els escenaris més probables en el dia d'avui. D'una banda, existeix la possibilitat que el PSG li presenti una oferta irrefusable, tant en l'àmbit econòmic com esportiu, mentre que el Reial Madrid espera que la temporada dels homes de Luis Enrique acabi sense cap èxit destacable, cosa que influiria en la seva decisió.

... i el Reial Madrid no pressionarà la seva decisió

De moment, el jugador no ha donat cap pista sobre quina serà el seu pròxim destí, però des de la BBC apunten una informació que podria ser decisiva de cara a conèixer millor les intencions de Mbappé. Segons el prestigiós mitjà de comunicació anglès, el Reial Madrid li hauria comunicat a l'entorn de Kylian Mbappé que esperaran la seva decisió fins que faci falta. Alguns mitjans locals havien indicat que Florentino Pérez volia segellar l'operació durant aquest mes de gener, sense allargar més aquest serial.

Florentino Pérez Reial Madrid / Foto: Europa Press
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Tanmateix, ara sembla que el club blanc no pressionarà Kylian Mbappé. Així doncs, el davanter francès tindrà encara alguns mesos per prendre una decisió final. I si la cosa no canvia durant les properes setmanes, el més lògic és que no es conegui la decisió del davanter del Paris Saint-Germain fins al final de la vigent temporada. Al serial de Mbappé encara li queden molts episodis per viure, però a mesura que passen les setmanes es van coneixent més detalls sobre el seu futur.