El Reial Madrid sempre està pensant en com reforçar-se. Cada temporada és una caixa de sorpreses i sorgeixen jugadors nous que criden l'atenció dels clubs. En el cas blaugrana, Gavi i Nico González són els dos clars exemples, i Yeremy Pino és el del Vila-real. El groguet és la gran sensació i el Madrid tenia la intenció d'incorporar-lo.

Pino, interès del Madrid

Les bones actuacions de Pino amb els d'Unai Emery van provocar que Luis Enrique el convoqués per a la selecció espanyola absoluta i Florentino Pérez es va interessar per aquest cas. Amb contracte fins al 2024, la clàusula de rescissió era de només 35 milions d'euros, una xifra assumible per a qualsevol dels grans clubs europeus i el Madrid no és una excepció.

Yeremi Pino Villarreal Europa Press

Pino, amb el Vila-real / Europa Press

Ja es coneix que l'economia del conjunt blanc és bona i poden anar tranquil·lament al mercat de fitxatges a negociar i oferir una bona quantitat. Les últimes setmanes, la premsa madrilenya ha protagonitzat diversos titulars amb el mateix protagonista i els apropaments entre el jugador canari i el club madridista es van produir.

Semblava que les negociacions anaven per bon camí, però l'extrem ha decidit aturar-ho tot i rebutjar la proposta de Florentino. De fet, el Vila-real ha avançat en aquest cas i el blindarà per possibles futures amenaces amb una renovació. El diari AS ha informat que l'entitat grogueta firmarà un nou contracte amb Yeremy Pino que el lligarà fins al 2027 i la clàusula de rescissió passarà de 35 a 80 milions d'euros.

Yeremi Pino Cristiano Ronaldo Villarreal Manchester United Foto Martin Rickett

Pino contra Cristiano / Martin Rickett

L'acord és total entre totes les parts i s'està buscant el millor dia per fer l'anunci públic. El rotatiu madrileny afegeix que en la pròxima aturada de seleccions, que serà a partir del 8 de novembre, pot ser quan hi hagi la notícia oficial per part del Vila-real.

La clàusula de 80 milions és més alta, però segueix sent assequible per als grans d'Europa. El moviment del Vila-real és assumir que té molts números per marxar i puja el preu per treure més benefici. En l'última aturada, Pino va debutar amb l'absoluta i va demostrar molt bon nivell. Les seves bones actuacions han provocat que el diari italià Tuttosport l'hagi inclòs entre els 40 finalistes al premi Golden Boy 2021, que determina el millor jugador sub-21 de l'any.

Yeremi Pino Italia Espana Nations League Europa Press

Pino, a la Nations League / Europa Press

El canari és un dels més utilitzats per a Emery: ja ha disputat més de 1.000 minuts entre la Lliga, la Champions League i la Supercopa d'Europa. Els registres són bons i és que ha vist porteria en dues ocasions, un a la Lliga i l'altre a la Champions, i ha repartit tres assistències, totes en la competició domèstica.

 

Imatge principal: Florentino, trist, en un acte / Europa Press