Florentino Pérez no esperarà a final de temporada. Ha pres la decisió de desfer-se de Eden Hazard com més aviat millor, i ha rebut una oferta que permetria donar-li sortida en aquest mercat hivernal. No seria de forma definitiva, ja que el Fenerbahce, l'únic equip que ha mostrat interès per ell fins al moment, tan sols està disposat a acollir-lo a les seves files a través d'un préstec que tindria validesa fins al juny.

Florentino Pérez i Carlo Ancelotti / Foto: EFE - Reial Madrid
Florentino Pérez i Carlo Ancelotti/ Foto: EFE

Una proposta que al Reial Madrid sembla convèncer-lo, ja que els turcs es farien càrrec d'una part important de la seva fitxa, i s'estalviarien, d'aquesta manera, una quantitat significativa de diners. Per molt que Carlo Ancelotti elogiés la seva actuació a la Copa del Rei, la realitat és que novament va tornar a demostrar que no pot ajudar l'equip, i va fer una actuació decebedora malgrat enfrontar-se a un conjunt de Segunda RFEF.

Des del Santiago Bernabéu confien que l'astre belga accepti fer les maletes, ja que ell mateix va afirmar que se n'aniria en cas que així li ho demanessin. I això és precisament el que ha passat, ja que com han revelat diversos mitjans, 'Carletto' ja s'ha reunit amb ell per fer-lo saber que no entra en els seus plans, i que li espera un rol completament residual en cas de quedar-se. Ara tot està en mans de l'extrem de 31 anys.

Si Hazard dona el vistiplau, marxarà al futbol otomà durant els propers sis mesos, i tindria la missió de recuperar la confiança en si mateix que ha perdut. Lamentablement, les últimes informacions que arriben apunten que no estaria prou convençut amb la idea, i la seva prioritat, en cas de marxar, seria jugar en una de les principals lligues d'Europa. Per exemple, a la Ligue1, on es va donar a conèixer, defensant els colors del LOSC Lilla.

Encara i així, el Madrid no perd l'esperança, i confien en què l'ex del Chelsea reflexioni i es plantegi molt amb deteniment les seves opcions. I el Fenerbahce és l'única via de fuita que té en el dia d'avui.

Hazard, novament fora de forma

Una cosa que ha acabat del tot amb la paciència d'Ancelotti és veure com Hazard torna a estar completament fora de forma. Novament és protagonista per tenir uns quants quilos de més, i fins i tot un jugador del Cacereño, l'últim rival del Madrid, va assegurar que es va quedar al·lucinant amb la poca implicació que va mostrar Eden.

"Va passar pel camp desapercebut. No corria, no volia la pilota... com que li era igual tot" van ser les seves paraules.