Hans-Dieter Flick també dona suport a la idea de fer canvis al trident ofensiu. Deco està convençut que el Barça necessita nous davanters que garanteixin més punteria de cara a porta, i en les últimes setmanes han aparegut una llarga llista de noms per reforçar la banda esquerra, que és la demarcació que més dubtes genera. Perquè Raphinha Dias està sentenciat, i la continuïtat de Joao Félix sembla molt complicada. A més, Ferran Torres no és intocable en absolut.

Amb Lamine Yamal confirmat per ser el propietari de l'extrem dretà, i amb Robert Lewandowski, Marc Guiu i Vitor Roque com a alternatives per al '9', la necessitat que tenen és trobar un especialista per al carril esquerrà. I Joan Laporta té a l'agenda noms com els de Kaoru Mitoma, Rafael Leao, Khvicha Kvaratskhelia o Nico Williams. Però una opció que també genera consens en el Camp Nou és la de Mason Greenwood.

Mason Greenwood gol Getafe
Mason Greenwood/ Getafe

Està demostrant un rendiment magnífic en el seu primer curs en La Liga EA Sports, i no ha acusat la falta de competitivitat en els últims anys, ja que va ser apartat pel Manchester United, i va ser durant molt temps sense poder jugar cap partit, i sense ni tan sols poder entrenar amb normalitat. El Getafe li va obrir les portes l'estiu passat, i José Bordalás estava convençut que podria ser un crac totalment determinant... i no es va equivocar.

L'internacional anglès està superant totes les expectatives, i acumula un total de set dianes i de cinc passos de gol entre totes les competicions, convertint-se en l'estrella del combinat madrileny, i en un dels futbolistes de moda a Espanya. Continua sent molt jove, 22 anys, i el Barça creu que pot ser un reforç magnífic, ja que encara té un gran marge de millora. A part, pot actuar en qualsevol posició de l'atac, i té experiència en l'elit malgrat la seva curta edat.

Mason Greenwood

Els drets federatius de Greenwood pertanyen als 'red devils', i hauria de tornar al juny. Però finalitza contracte el 2025, i sembla tenir intenció de sortir d'Old Trafford definitivament.

Flick demana a Greenwood, un reforç polèmic

Flick demana a Laporta i a Deco que intenti la incorporació de Greenwood, que podria estar disponible per un preu raonable. Encara que seria un reforç polèmic per al Barça, a causa dels escàndols extraesportius que va protagonitzar en el seu moment.

Apostaran per ell o preferiran estudiar altres alternatives?