Malgrat que la temporada que està vivint el Barça és per oblidar, amb la dimissió en diferit de Xavi Hernández, que es farà efectiva el proper 30 de juny, el projecte blaugrana té una base de futbolistes joves que prometen brindar-li un futur brillant al club. Ara bé, els resultats han de començar a arribar aviat, perquè si no, aquestes perles podrien començar a cansar-se de perdre i començar a explorar nous horitzons, que li garanteixin més estabilitat esportiva.

🔴 Nàpols - Barça avui, DIRECTE
 

Ronald Araujo podria tenir dubtes sobre el seu futur

Aquest podria ser el cas de Ronald Araujo. Encara que el central uruguaià, assentat ja com un dels millors del món en la seva posició, ha recalcat en nombroses ocasions que el seu desig és triomfar amb la samarreta del Barça, la realitat és que una oferta del Bayern de Munic podria fer replantejar el seu futur. Si la temporada no acaba d'una forma positiva per al conjunt culer, el '4' blaugrana podria acabar decantant-se per la proposta dels bavaresos, que serà molt potent a nivell financer.

Ronald Araujo, durant un escalfament prepartit amb el Barça / Foto: EFE
Ronald Araujo, durant un escalfament prepartit amb el Barça / Foto: EFE

I és que la secretaria tècnica del Bayern de Munic ha fixat el fitxatge de Ronald Araujo com a prioritari. Davant la falta de centrals que pateix la plantilla muniquesa, el club alemany considera que Araujo és el millor central per al seu equip, ja que s'adaptaria a la perfecció a l'estil de joc de Thomas Tuchel. Per fer realitat aquest desig, el Bayern podria pagar 100 milions d'euros al Barça, a més d'oferir-li al jugador un contracte molt superior el que percep actualment a Barcelona.

Lamine Yamal, la nova perla sobre la qual estan dipositades les esperances del Barça

Evidentment, tenir aquesta alternativa sobre la taula és molt temptador i no seria forassenyat pensar que Ronald Araujo la vaig acabar acceptant. La marxa de l'uruguaià seria una dura clatellada per a un equip que hauria de dipositar totes les seves esperances en Lamine Yamal, la perla que s'ha consolidat aquesta temporada com un dels futbolistes més importants de la plantilla. Malgrat tenir tan sols 16 anys, el futbolista format en la Masia ha liderat l'equip en moltes ocasions, demostrant que té un talent especial.

Lamini Yamal, durant el passat Barça - Girona / Foto: Europa Press
Lamine Yamal, conduint la pilota durant el passat Barça - Girona / Foto: Europa Press

Lamine Yamal ja ha trencat tots els rècords de precocitat, tant amb el Barça com amb la selecció espanyola, i podria conformar una gran plantilla al costat de Pedri, Gavi o Vitor Roque. El Barça té futur, és evident, però a perdre Ronald Araujo seria perjudicial per a un equip que es construeix a partir de la joventut.