Hans-Dieter Flick comença a estar cansat d'esperar la trucada del Barça, que de moment continua sense arribar. Encara que en molts mitjans era considerat com el gran favorit per ocupar el lloc de Xavi Hernández, la realitat és que aquesta opció s'ha refredat molt durant les últimes setmanes. Perquè els bons resultats que han obtingut des que va anunciar la seva intenció d'abandonar el càrrec a final de curs ha provocat que es plantegin tot de nou.

Xavi Hernández Barça
Xavi Hernández/ FC Barcelona

Ja no tenen tan clar que el millor sigui apostar per l'arribada d'un nou entrenador, i Joan Laporta comença a estudiar la idea d'intentar convèncer l'egarenc perquè respecti el seu contracte, i es quedi almenys durant un altre any més. Deco, per la seva part, continua pressionant perquè hi hagi un canvi a la banqueta, a causa que tothom coneix la tensa relació que manté amb el seu excompany, amb la qual ha tingut diversos enfrontaments.

Mentrestant, el mànager alemany segueix en el limbe. Desitja tornar a treballar aviat, i dirigir un club de primer nivell, sent el Camp Nou la destinació que més semblava convèncer-la. De fet, ja havia començat a fer classes d'espanyol, i estava totalment segur que acabaria posant-se al capdavant de la institució blaugrana, després de tenir els primers contactes amb el president. Però si la cosa continua igual, haurà de començar a estudiar noves alternatives.

Afortunadament, sembla que no li faltaran ofertes a 'Hansi', que malgrat fracassar en la seva aventura com a seleccionador germànic, té un gran currículum després de conquerir absolutament tots els títols possibles amb el Bayern de Munic. I hi ha una opció que ha guanyat força recentment, i és que pot acabar aterrant en la Premier League. Allà, té tres pretendents de primer nivell, com són el Liverpool, el Manchester United i el Chelsea.

Tots ells contractaran un nou entrenador a l'estiu, i Flick és a l'agenda dels tres combinats. Per tant, el Barça no és l'única opció.

Flick prefereix arribar a Anfield

Però en cas de poder elegir sense problema, Flick es mostra partidari d'arribar a Anfield, i de convertir-se en el reemplaçament del seu compatriota, Jürgen Klopp, que com va fer Xavi, va comunicar que no seguirà en els 'reds'.

Jürgen Klopp Liverpool acomiadada
Jürgen Klopp/ Liverpool

No obstant això, en el seu cas no hi ha marxa enrere, i no hi ha res que pugui fer que canviï d'opinió.