Deco treballa en assegurar-se la incorporació d'una nova perla sud-americana. Encara que la seva última aposta, Vitor Roque, de moment està sent un fracàs estrepitós, vol firmar a una altra futura estrella que no té cap tipus de dubte que acabarà triomfant en el Barça, i que serà un dels millors del planeta. I el nom que ha recomanat en aquesta ocasió a Joan Laporta és el de Willian Estevao, conegut popularment com a 'Messinho'.

Defensa els colors del Palmeiras, on és company d'Endrick, ja firmat pel Reial Madrid. I tot i que encara no ha pogut acabar de refermar-se al primer equip, s'espera que aviat aconsegueixi consolidar-se, encara que tan sols té 16 anys. És de la generació del 2007, com Lamine Yamal o Pau Cubarsí, i en el Camp Nou segueixen atentament la seva evolució, després que aconseguís cridar l'atenció dels observadors en el passat Mundial sub 17.

Estevao Willian Messinho Palmeiras
Estevao Willian/ Palmeiras

Juga com a extrem dret, encara que és esquerrà, i destaca per la seva velocitat, la seva tècnica i la seva facilitat per superar rivals i veure porteria. Té unes condicions senzillament espectaculars, i els millors equips del planeta ja estan lluitant per intentar firmar-lo. Però tots els seus pretendents han estat advertits, i no es conformaran amb una xifra inferior als 50 milions d'euros, la seva clàusula de rescissió, per permetre que faci les maletes. Així que promet ser una subhasta molt disputada.

I el Barça tindrà una ferotge competència amb entitats de la magnitud del Paris Saint-Germain, del Manchester City, de l'Arsenal, del Liverpool o del Bayern de Munic, que també tenen intenció de lluitar per Estevao. Encara que és el Chelsea el conjunt que està insistint més per poder emportar-se 'Messinho', després que Todd Boehly hagi decidit col·locar-lo en la llista de prioritats. I els diners no suposen cap problema per als 'blues'.

Willian Estevao

Recentment, ja van contractar a diverses joies brasileres com Angelo Gabriel, Deivid Washington o Andrey Santos, i esperen tenir el mateix èxit amb el nou diamant de la pedrera del Palmeiras.

Deco farà tot el possible perquè Estevao acabi en el Barça

Però Deco pretén fer tot el possible per evitar que Estevao acabi en un altre conjunt, i perquè fitxi pel Barça. Encara que no podrà incorporar-se legalment fins al pròxim 2025, vol deixar-lo tancat.

Creu que pot ser tan important com en el seu moment ho van ser Neymar Júnior o Ronaldinho Gaúcho, i que no poden deixar-lo escapar.