El Barça s'està començant a posar nerviós. I és per culpa d'una renovació clau que està previst que es firmi en els propers dies. Però si des de fa temps que l'acord és molt proper, no hi ha manera de tancar l'operació. I aquest fet provoca l'interès d'algun rival que pot complicar encara més les negociacions.

Gavi té la proposta de renovació del Barça

El Barça ha de renovar sí o sí Pablo Gavi. El jove migcampista andalús, de 17 anys, encara no forma part del primer equip a nivell contractual. I la idea és renovar el contracte per garantir-se la seva continuïtat. Té la plena confiança de Xavi Hernández i del seu cos tècnic, i fa temps que és imprescindible.

Gavi Getafe Barça Europa Press
Pablo Gavi durant un partit del Barça / EuropaPress

I tot i les converses de les últimes setmanes i de l'última oferta del Barça, encara no hi ha hagut resposta. Joan Laporta es comença a impacientar. En una entrevista a L'Esportiu ha confessat que "fa molt de temps que el seu representant té l’oferta de renovació sobre la taula. Nosaltres no tenim notícies que l’hagi acceptada".

I el gran problema, segons apunta el president del Barça, és que "està comparant i que en algun moment haurà de dir alguna cosa". Un fet, el de mirar altres ofertes que ha rebut, que des del club blaugrana "no ho entenem". Laporta, a més, assegura que "és un jugador que a tots ens agrada; té 17 anys, un present i un futur magnífic al Barça, i no entenem per què el seu representant està jugant i comparant".

Gavi manos a la cabeza en un partido del Barça Europa Press
Pablo Gavi amb les mans al cap / EuropaPress

El Liverpool també vol Gavi

I és que la comparació no ajuda gens el Barça. Ja fa bastant temps que un dels clubs que li va al darrere és el Liverpool de Jürgen Klopp, que segueix temptant el futbolista del Barça. Gavi és el fitxatge número 1 del club red. Però és que, fins i tot, està disposat a pagar els 50 milions d'euros que té de clàusula de rescissió.

Per tant, el Liverpool espera resposta, igual que el Barça. Gavi i Ivan de la Peña, el seu representant, hauran de donar una resposta en els propers dies. Tot apunta que acabaran acceptant la proposta culer, però en el món del futbol tot pot passar.

Jurgen Klopp Liverpool EFE
Jürgen Klopp cridant / EFE

"Jo l’animaria que l’acceptés com més aviat millor, perquè també ens ajuda a planificar", ha acabat dient un Laporta que es nota enfadat, però també confiat en què Gavi i el seu entorn acabin prenent la decisió més sensata, que seria acceptar la proposta del Barça. Veurem què passa i quina decisió acaba prenent.

 

Imatge principal: Jürgen Klopp molt seriós després d'un partit del Liverpool / EFE