El futbol espanyol continua creixent i el talent se suma. I Luis de la Fuente, el seleccionador espanyol, ja sap que podrà tenir una nova opció per a la defensa. La Roja necessita els millors jugadors i la RFEF aconsegueix un nou seleccionable després que el BOE hagi confirmat la nacionalització d'una estrella emergent.

Dean Huijsen ja és espanyol

Si parlem de Dean Huijsen pocs sabreu de qui parlem. Doncs es tracta d'un defensa de només 18 anys natural dels Països Baixos, però que va créixer a Marbella. Huijsen, futbolista pertanyent a la Juventus, juga com a cedit a la Roma, on s'està guanyant la titularitat a base de bones actuacions.

El cas és que el jove futbolista ja ha disputat nou partits oficials amb el conjunt romà, que són 8 de la lliga italiana i 1 de la copa italiana. A més, tot i ser defensa, ja ha anotat dos gols, contra el Cagliari i el Frosinone. I el que el jugador volia, a banda de seguir creixent, era obtenir la nacionalitat espanyola per ser internacional amb la Roja. I finalment ho ha aconseguit.

Huijsen ha rebut la nacionalitat espanyola per carta de naturalesa, segons ha publicat el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) aquest dimecres. I la RFEF obté el tan esperat nou passaport d'un jugador seleccionable a partir d'ara amb Espanya. I tot i jugar a les categories inferiors dels Països Baixos, ara per fi podrà fer el salt a la selecció espanyola.

Dean Huijsen, una nova perla del futbol espanyol

I encara que per edat apunti a jugar a la selecció espanyola sub-19, el més probable és que vagi directament a la sub-21. I serà un gran fitxatge per afrontar la fase de classificació de l'Europeu de la categoria. S'espera, doncs, que pugui ser convocat internacionalment amb Espanya per a la propera finestra FIFA, que serà a finals del mes de març.

A més, també podria ser una gran sorpresa si continua a aquest nivell a la Roma. Luis de la Fuente el té molt controlat i el valora com una alternativa per a la defensa. Però el que està clar és que Huijsen jugarà amb Espanya en la propera aturada internacional.

Un jugador que apunta molt alt i que ja comença a estar a l'agenda de grans clubs europeus. Tot i això, ara el seu objectiu és fer un bon paper amb la Roma i després sembla que acabarà tornant a la Juventus. Dean Huijsen ha de tenir paciència i si continua jugant a aquest nivell segur que tindrà l'oportunitat de continuar progressant a la seva carrera professional i acabar triomfant en el món del futbol.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!