El Barça continua considerant la venda d'una de les seves peces clau. La necessitat d'obtenir ingressos és imperial, i per a això hi ha diversos candidats a fer les maletes, encara que el principal, Frenkie de Jong, de moment s'ha negat. Joan Laporta ha començat a assumir la derrota, ja que sap que difícilment aconseguirà fer-li canviar d'opinió, encara que tenen un petit fil d'esperança. En especial, després de l'aparició del Chelsea i del Paris Saint-Germain en escena.

Després que la venda de l'holandès hagi quedat en 'stand by', van arribar a plantejar-se la marxa de Marc-André ter Stegen. No obstant això, també és una opció realment complexa, a causa que no hi ha massa clubs que hagin mostrat interès en el porter. I Xavi Hernández tampoc no acaba de veure amb gaire bons ulls aquesta possibilitat, a causa que no seria senzill trobar a un relleu de garanties a hores d'ara en el mercat.

Marc-André Ter Stegen Barça / Foto: FC Barcelona
Marc-André Ter Stegen/ Foto: FC Barcelona

Tal com estan les coses, sembla evident que el sacrificat haurà de sortir de la parcel·la ofensiva, que és on tenen més futbolistes. I aquí no entra el nom de Memphis Depay, ja que pràcticament se n'anirà gratis, i no rebran gaires diners amb la seva sortida. En canvi, sí que sonava amb força l'opció de traspassar Pierre-Emerick Aubameyang, malgrat que només porti uns mesos en el Camp Nou, i el seu rendiment hagi estat superb des del primer dia.

Encara que ara hi ha una altra opció que ha cobrat molta més força, i tindria més sentit. I és que han començat a plantejar-se molt seriosament la idea de deixar sortir a Ferrán Torres, un altre que va aterrar en el Barça el mes de gener passat, si bé en el seu cas van haver d'invertir més de 50 milions d'euros per aconseguir els seus serveis. El problema és que, a diferència del gabonès, el seu nivell ha deixat bastant a desitjar, i ha despertat molts dubtes.

De fet, ara mateix el té gairebé impossible per poder gaudir de minuts, ja que a la seva demarcació es troben Anssumane Fati, Ousmane Dembélé i Raphinha.

Quant demanaria Laporta per Ferrán?

Està clar que el Barça podria obtenir més diners per Ferrán que per altres cracs, considerant que únicament té 22 anys. Això si, fins al moment no s'ha conegut que hi hagi cap club amb un seriós interès en la contractació de l'ex del València i del Manchester City.

I si n'hi ha, sembla difícil pensar que pugui apropar-se al que en el seu moment va pagar Laporta per ell. Caldria veure quin seria el preu que el Barça demanaria.