Un dels noms propis durant la planificació d'aquest estiu en el Barça és el de Ferran Torres. Dins dels múltiples candidats que hi ha a fer les maletes i dir adeu, el cas de 'El Tauró' és un dels més evidents. Perquè Hans-Dieter Flick no té intenció de comptar amb ell, i ha estat molt contundent sobre això. Ja ha traslladat totes les peces que no entren en els seus plans que s'han de buscar un nou desafiament, i el '7' no és una excepció.

Va tenir un bon tram durant la passada campanya, amb bones actuacions i diversos gols, arribant a guanyar-se la titularitat. Però va acabar perdent el seu lloc en les alineacions de Xavi Hernández després d'una lesió, i va acabar tenint un rol totalment secundari. I la seva presència a l'Eurocopa estava en dubte, ja que molta gent esperava que Luis de la Fuente s'atrevís a deixar-lo fora, malgrat que va ser un fix durant l'etapa de Luis Enrique.

Ferran Torres

Tanmateix, va acabar sent entre els 26 elegits, i ha tingut protagonisme. El seu paper ha estat el de revulsiu, però ha jugat molt, i va veure porteria contra Albània. No obstant això, lluny de reivindicar-se durant el campionat, s'ha continuat devaluant més, i ha hagut de suportar moltes crítiques. Per tant, les poques esperances de poder romandre en el Camp Nou han acabat per esfumar, i 'Hansi' ha obligat Joan Laporta i Deco a donar-li sortida com més aviat millor.

De moment no han rebut ofertes interessants, i només el Newcastle United es va atrevir a presentar una proposta formal, que va ser rebutjada a l'instant pel Barça. I és que els 15 milions d'euros fixos i cinc més en variables que va oferir Mohammed Bin Salmán eren molt lluny de les exigències del president, considerant que esperen recuperar una part important dels 55 'quilos' que van pagar en el seu moment al Manchester City per Ferran.

Joan Laporta Hansi Flick
Joan Laporta i Hansi Flick/ FC Barcelona

Flick vol perdre de vista Torres, encara que sap que no serà una missió senzilla trobar-lo un comprador que estigui disposat a apostar pel valencià.

Ferran complica les coses a Deco

I Ferran tampoc no està ajudant en absolut Deco. Lluny d'oferir-se a altres clubs, es resisteix a abandonar el Barça, i ha afirmat que espera poder quedar-se i convèncer Flick, i té intenció de respectar el contracte que té firmat, que és de llarga durada.

Laporta té un problema greu...