Fernando Alonso sap que serà molt complicat, o pràcticament impossible, guanyar el Mundial de Fórmula 1 aquesta temporada. I per això el pilot asturià ha d'anar pas a pas i ha de buscar almenys una victòria. I a partir d'aquí ja podrà ser més optimista i aspirar a continuar guanyant i continuar fent una gran feina al volant de l'Aston Martin.

Fernando Alonso ha de valorar el seu futur

Tot i que la relació entre Alonso i Aston Martin és molt bona, tothom és conscient que al final d'aquesta temporada podrien separar els seus camins. I tot tindrà a veure amb el que li pugui sorgir en els propers mesos. Alonso té diverses opcions sobre la taula, tot i que el que ara li falten són contractes.

Fernando Alonso / Foto: EFE
Fernando Alonso rient al costat d'Alexander Albon durant una roda de premsa / Foto: EFE

La realitat és que Fernando Alonso està valorant si continuar corrent a la F1 o retirar-se de manera definitiva. Tot podria passar, però si la seva decisió és continuar en aquest circ, aleshores haurà d'esperar alguna oferta. Sempre sap que Aston Martin és una opció, ja que a l'equip britànic està molt còmode. Però si de veritat vol tornar a guanyar curses hauria de fer un canvi.

I Fernando Alonso també és conscient que el seu rendiment aquesta temporada l'acabaran decantant cap a un costat o cap a un altre. Tot podria passar i el fet de tenir noves ofertes dependrà únicament del que pugui fer sobre l'asfalt aquesta temporada. Als seus 42 anys no pot ser extremadament optimista, ja que està més a prop de la retirada que de ser un pilot de futur.

Mercedes, un objectiu de Fernando Alonso

I una de les opcions que s'ha parlat molt últimament és fitxar per Mercedes. Alonso podria tornar a l'escuderia alemanya, ja que Lewis Hamilton ha confirmat el seu adeu en direcció a Ferrari. I aquesta sortida també suposaria l'adeu d'Alonso a Aston Martin. Una opció, però, molt oberta i que genera moltes incerteses.

I el pilot asturià sap que necessita la victòria 33, però també la 34 i la 35 per poder tenir l'oferta de Mercedes sobre la taula. Si Alonso aconsegueix aquestes victòries és normal que pugui tenir una oferta de Mercedes a la seva disposició, però ara mateix aquesta opció està tancada. No hi ha possibilitat, però podria arribar. La temporada tot just acaba d'arrencar i és molt llarga. Poden passar moltes coses, com també que altres equips s'interessin en el fitxatge de Fernando Alonso.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!