Al Barça li costarà, però haurà de passar pàgina. Per molt difícil que sigui d'assumir, la llarguíssima i exitosa etapa de Messi com a jugador del FC Barcelona s'ha acabat, i l'argentí està a punt de fer oficial el seu fitxatge pel Paris Saint-Germain. El Barça, per la seva banda, ahir va jugar el seu primer partit post Messi, amb la victòria en el Trofeu Joan Gamper contra la Juventus per un contundent 3-0.

El Barça comença a retirar cartells de Messi

Però avui, en una nova setmana, el Barça ha començat a retirar alguns dels cartells que mostren la imatge de Messi en les instal·lacions del Camp Nou, i és que ara hauran de ser uns altres els reclams publicitaris o per atreure l'afició a l'estadi. La imatge de Messi a l'estadi, a la botiga o al museu era recurrent, i ara, progressivament, haurà d'anar desapareixent d'alguns d'aquests llocs.

Així ho ha publicat en el seu compte de Twitter la periodista Maria Garrido, de La Sexta, que ha destacat també que aquest fet ha generat força expectació i alguns dels aficionats culers que hi havia en aquests moments per la zona han aprofitat per fer algunes de les últimes fotografies d'aquests cartells abans que els retiressin definitivament.

Estem en setmana de lliga, la primera de la temporada, i el Barça debuta aquest diumenge, a partir de les vuit del vespre, rebent a la Reial Societat a casa, al Camp Nou. Sembla complicat que totes les imatges de Messi que tenyeixen el Camp Nou estiguin retirades abans d'aquest partit, però el Barça sembla que té intenció de fer-ho com abans millor.

Agüero, baixa pel debut i per uns quants partits més

Precisament parlant del debut en lliga d'aquest cap de setmana, qui és segur que no hi serà és un dels nous fitxatges, el 'Kun' Agüero. Primer de tot, perquè segueix sense comunicar-se que el Barça hagi pogut inscriure als nous futbolistes de la primera plantilla, però a més, Agüero s'ha lesionat i estarà unes deu setmanes de baixa.

Aguero Laporta Barca presentacion EFE

El 'Kun' Agüero s'ha lesionat abans de debutar amb el Barça / EFE

L'argentí ha patit una lesió tendinosa al bessó intern de la cama dreta i haurà d'estar apartat dels entrenaments i de la dinàmica del primer equip uns dos mesos i mig, el que retardaria el seu debut amb la samarreta del Barça fins al mes de novembre, aproximadament.

 

Imatge principal: l'estàtua de Johan Cruyff, en primer pla, amb Messi presidint el Camp Nou de fons / Carlos Baglietto