Gir de 180 graus al futur de la Juventus de Torí i de la seva estrella. Paulo Dybala està lluny de renovar amb la Vecchia Signora i sortirà del club lliure al mes de juny. Així ho informa el rotatiu argentí TyC Sports, que assegura que el pacte per tal de prolongar el contracte del futbolista era imminent fins a la darrera setmana. 

Segons informa el mitjà, a Dybala no li hauria agradat que la Juventus canviés les condicions del seu nou contracte en última instància en comptes d'oferir-li el salari que havien acordat de 9 milions d'euros nets més 2 en variables. L'operació anava a fer-se oficial al mes de febrer, un cop l'entitat italiana hagués tancat tots els fronts oberts referents al mercat hivernal. No obstant això, les postures d'ambdues parts s'han allunyat i tot apunta que La Joya està més lluny que mai de l'entitat juventina.

Dybala Juventus Barça EFE (2)

Paulo Dybala, celebrant un gol amb la Juventus de Torí / EFE

Paulo Dybala "escoltarà ofertes"

A partir d'aquest moment, Paulo Dybala és lliure de negociar amb qualsevol club que el vulgui incorporar de cara a l'estiu i així ho farà segons afegeix TyC. "Dybala escoltarà ofertes", i un dels clubs que té al futbolista de 28 anys molt pendent és el Barça. L'esquerra de l'argentí de Laguna Larga sempre ha estat d'especial devoció del conjunt blaugrana.

Tanmateix, hi havia un altre argentí esquerrà amb qui s'hagués solapat sobre el camp. Tant Dybala com Leo Messi freqüenten les mateixes zones del terreny de joc. A ambdós jugadors els hi agrada intervenir en el naixement de les jugades i solen fer-ho a la zona de tres quarts cap a la dreta. Busquen la seva cama esquerra amb tot el front de l'atac obert. 

Leo Messi Paulo Dybala Argentina Europa Press

Leo Messi i Paulo Dybala, durant un partit amb la selecció de l'Argentina / Europa Press

Amb Messi al Barça, Dybala no era una opció

A les altes esferes del Camp Nou sempre ha estat present el nom de l'estrella de la Juventus, però era sabut que els rols gairebé idèntics dels dos futbolistes no eren compaginables. Ara amb Messi exiliat a França, Joan Laporta té via lliure per iniciar conversacions amb el seu agent i familiar Jorge Antún

A més a més, amb l'operació d'Álvaro Morata gairebé descartada i el milionari fitxatge d'Erling Haaland per davant, Dybala és una opció real per al Barça si tenim en compte que el jugador rebrà la carta de llibertat si acaba per no renovar amb els bianconeri. A hores d'ara, se sap la situació del futbolista argentí, però no se sap si Xavi Hernández veuria amb bons ulls incorporar-lo. A tot això, un futbolista del seu talent no es pot fitxar a cost zero cada dia.