Els contactes entre Florentino Pérez i Kylian Mbappé s'han intensificat en les últimes setmanes, concretament, des del dia u de gener, moment en el qual podia començar a negociar amb altres equips sense el permís del Paris Saint-Germain. I el Reial Madrid continua sent considerat com el club amb més opcions de reclutar a l'ex de l'AS Mònaco, encara que hauran de fer una important inversió, malgrat que pugui arribar gratis.

Perquè les exigències de l'astre francès i de la seva mare i agent, Fayza Lamari, són simplement astronòmiques. No es conformen amb un salari modest, i demanaran de tenir la mateixa fitxa que actualment té en el Parc dels Prínceps, és a dir, 100 'quilos' bruts a l'any, que serien 50 de nets. Però això no és tot, ja que el campió del Mundial de Rússia també demana una prima impressionant pel fet d'aterrar amb la carta de llibertat sota el braç.

Fayza Lamari Mbappé Instagram @kmbappe
Fayza Lamari i Kylian Mbappé/ Foto: @kmbappe

Concretament, la quantitat que sol·licita per poder desembarcar en el Santiago Bernabéu és de 175 milions d'euros, pràcticament la mateixa xifra que van arribar a oferir a Nasser Al-Khelaïfi el 2021 per aconseguir el seu traspàs. Per tant, no sortiria res barat, independentment que pugui arribar a la capital d'Espanya a cost zero. I ara hauran de donar-li una resposta, ja que hi ha altres equips que sí que estan disposats a pagar tot el que demani.

Entre ells s'ha col·locat al Manchester United, al Chelsea, al Liverpool o a l'Arsenal, que també volen aprofitar l'oportunitat de firmar a un galàctic com Mbappé, considerat per molta gent com el millor futbolista del planeta en aquests moments. Sense oblidar que el PSG no es rendirà tan fàcilment, i segueix pressionant l'astre de 25 anys per aconseguir que ampliï el seu vincle, com va passar el 2022, i es quedi en el projecte de Luis Enrique.

Kylian Mbappé

Tenen un poder econòmic bestial, i la proposta que li han presentat permetria a 'Donatello' passar a percebre 72 'quilos' nets per campanya, a més d'una bonificació per fidelitat que s'aproximaria als 200 milions.

Florentino Pérez no cedirà davant de les pressions de Fayza Lamari

Tanmateix, Florentino Pérez no es mostra preocupat amb Mbappé. Aquest curs s'ha demostrat que no ho necessiten per poder competir per tots els títols, i els resultats del Madrid estan sent excel·lents.

Així que no necessiten fer cap bogeria, i haurà de ser Kylian qui faci un esforç per vestir de blanc, i no al revés.