Anglaterra i Escòcia han empatat sense gols a Wembley en el segon partit de la segona jornada del grup D de l'Eurocopa. La gran defensa de The Tartan Army s'ha imposat als atacs estàtics d'una Anglaterra que ha deixat males sensacions.

Harry Kane Inglaterra EFE

Harry Kane, desaparegut, ha acabat sent substituït / EFE

Anglaterra, lenta i previsible

La primera part ha estat molt igualada, amb Anglaterra tractant de dur el ritme del partit i Escòcia, molt ben posicionada, intentant recuperar la pilota per sortir a l'espai. La primera ocasió ha estat per a Stones, que ha rematat un córner al pal (12'). I tot seguit ha estat el torn de Foden, que ha disparat creuat.

Escòcia, però, ha aguantat bé i ha pogut marcar el 0-1 en una espectacular volea d'O'Donnell que Pickford ha desviat amb una parada espectacular.

Sterling Inglaterra EFE

Sterling, protestant un possible penal a Mateu Lahoz / EFE

Després del descans Anglaterra ha intentat posar una marxa més i a l'inici del segon temps ha tingut un parell d'ocasions, de Mount i de James, però a poc a poc Escòcia ha tornat a baixar el ritme del duel. The Tartan Army, a més, ha començat a generar perill. Primer, en una ocasió de Dykes, que poc després ha vist com James li treia una rematada perillosa de sota dels pals.

Croàcia sobreviu i Txèquia ja somia amb els vuitens

En l'altre partit del grup, Croàcia i la República Txeca han empatat (1-1) en un encontre en el qual cada equip ha dominat una de les parts.

schick república txeca eurocopa EFE

El txec Schick, després de marcar l'1-0 contra Croàcia / EFE

La primera ha estat per a la República Txeca, que ha tornat a mostrar les bones sensacions del partit contra Escòcia. Centrats enrere i intensos en el centre del camp, els txecs han lligat de mans Croàcia, incapaç de generar perill. L'1-0 ha arribat en una acció polèmica, un penal de Lovren a Schick, per un cop de colze en un salt, que el davanter no ha desaprofitat per situar-se líder en solitari de la llista de màxims golejadors (3).

Després del descans, Croàcia ha reaccionat i ha aconseguit l'empat, en un gran jugada personal de Perisic. L'actual subcampió del món ha buscat el segon amb insistència, però l'1-1 no s'ha mogut.

En l'última jornada, Anglaterra i Txèquia, líders amb 4 punts, s'enfrontaran a la recerca de la primera posició, mentre que Escòcia i Croàcia, últimes amb 1 punt, hauran de lluitar per evitar l'eliminació.

Imatge principal: Mings i Dykes, disputant una pilota en l'Anglaterra-Escòcia / Europa Press