L'esport nord-americà ha protestat aquesta matinada contra el cas de brutalitat policial de Jacob Blake, un afroamericà de 29 anys que va rebre set trets en l'esquena per part d'un policia a Wisconsin. Si l'NBA es va aturar, també ho va fer de la MLS nord-americana de futbol, que disputaven la setena jornada, tampoc van jugar partits de la MLB de beisbol, la NFL de futbol americà o la WNBA de bàsquet.

D'aquesta manera els esportistes nord-americans, encapçalats pels jugadors de l'NBA, van donar aquest dimecres un cop sobre la taula en sumar-se a les protestes pel cas de Blake. De moment no se sap encara la data en què es jugaran els partits ajornats i segons ha informat la cadena ESPN, és probable que tampoc es juguin els partits de la NBA programats per a aquest dijous. Fins i tot, es diu que l'opció de cancel·lar la temporada està sobre la taula.

Unes protestes que desafien la brutalitat policial, el racisme que es viu als carrers del Estats Units i també contra Donald Trump i la seva política. Veurem si acaben les competicions i què passa amb aquests partits ajornats en senyal de protesta.