L'Espanyol s'ha endut el duel català disputat a l'RCDE Stadium davant el CE Sabadell (1-0). Els de Vicente Moreno han aprofitat l'oportunitat per recuperat el lideratge provisional després de quatre jornades a la segona posició de la Lliga SmartBank.

Injecció de moral per a un Espanyol que es torna a situar al capdamunt de la taula classificatòria. D'altra banda, el Sabadell ha vist com la ratxa de nou jornades sense conèixer la derrota s'ha esfumat malgrat haver signat un gran partit en defensa.

espanyol sabadell @CESabadell

Josu Ozkoidi en una acció del partit / CE Sabadell

El Sabadell juga les seves cartes durant la primera meitat

El duel català ha arribat al descans sense gols després d'una primera meitat dominada pel conjunt perico. El Sabadell ha resistit cada embat local i ha intentat sorprendre a la contra, tal com ha succeït al minut 12 de partit, quan un contracop perfecte del conjunt d'Antonio Hidalgo ha finalitzat amb una rematada precisa de Guruzeta que s'ha colat a la porteria defensada per Diego López. El gol, però, ha estat anul·lat per fora de joc.

L'Espanyol ha tingut l'ocasió més clara al 23 després d'una rematada de cap de Cabrera que s'ha estavellat al pal. Un conjunt local que ha estat superior, però que no ha pogut obrir el marcador davant d'un Sabadell a l'expectativa que ha sabut jugar les seves cartes.

EuroZloXYAMWEsS

Raúl de Tomás davant Xavi Boniquet en una acció durant la segona meitat / RCD Espanyol

Apareixen Embarba i RDT, apareix el gol

El conjunt arlequinat ha resistit tota la primera meitat i ha començat la segona amb la mateixa intenció. Malgrat tot, un cop han connectat els dos jugadors estrella de l'Espanyol, el marcador ha quedat inaugurat: un córner servit per Embarba i una rematada sensacional de Raúl de Tomàs li ha servit al conjunt local per avançar-se al marcador al minut 52 de partit.

Dos minuts després el Sabadell ha estat a punt d'empatar el duel gràcies a una gran jugada Stoichkov. El gadità se n'ha anat de tots i ha assistit magistralment a un Guruzeta que ha vist com la seva rematada era desviada per Diego López.

El duel ha anat avançant i l'Espanyol cada vegada s'ha anat trobant més còmode. El Sabadell no ha arribat amb més perill i el conjunt local ha defensat la seva renda fins a la finalització del matx amb l'1-0 al marcador.

Imatge principal: RDT i Embarba, els protagonistes del derbi / RCD Espanyol