Nova derrota de l’Espanyol a l’RCDE Stadium davant el Llevant (1-3). Malgrat el bon paper dels jugadors d’Abelardo en els trams inicials de les dues parts, el conjunt granota ha sabut aprofitar millor les seves ocasions. Borja Mayoral, Bardhi i un gol en pròpia porta de Pedrosa han enfonsat el conjunt perico, que tot i fer innumerables atacs, només ha aconseguit el gol de David López.

Igualtat en el marcador i en el camp

El partit ha començat de forma elèctrica, amb tots dos equips pujats de revolucions i amb molta intensitat. Els atacs arribaven més a la porteria granota, malgrat que no inquietaven gaire al porter Aitor Fernández. Amb els primers compassos del partit ja superats, el Llevant ha començat a pressionar més fins a aconseguir el gol de Borja Mayoral en el minut 14. El davanter granota, entre rebots i recuperacions, ha perforat la porteria de Diego López per pujar el primer gol al marcador.

Semblava que a l’Espanyol li costava reaccionar, però mica en mica ha anat guanyant presència en el camp i a la mitja hora de partit ha aconseguit l’empat gràcies a un gol de cap David López. Aquest és el 8è a pilota aturada del conjunt perico, pràcticament un terç dels gols totals de l’equip d’Abelardo.

RCD Espanyol EFE

Tornava la igualtat en el marcador i en el joc, i a prop ha estat el Llevant de tornar a avançar-se, però el gol de cap de Campaña ha estat anul·lat per l’àrbitre. No hi ha hagut temps per a gaire més abans del final de la primera part.

Les dues cares de la moneda

L'Espanyol començava més endollat la segona part, controlant més la pilota i creant més perill per mitjà de dues de les seves estrelles, Calleri i Embarba. El setge perico ha durat prop de 20 minuts i els blanc-i-blaus ho han provat de totes les maneres: de cap, amb xuts des de fora de l'àrea, amb innumerables centrades... Però el futbol és capritxós, i la història està condemnada a repetir-se si no s'aprèn d'ella. En el 65' ha arribat el gol de Bardhi després d'una jugada col·lectiva que ha tornat a avançar el Llevant en el marcador.

Espanyol Llevant EFE

A partir d'aquí, domini granota davant d'un Espanyol que acusava el cansament físic i que s'ha sostingut gràcies a les aturades miraculoses de Diego López. Quan les jugadors d'Abelardo ja no podien més que arrossegar-se pel camp, el Llevant ha donat el cop final amb un gol en pròpia porta de Pedrosa, que posava l'1-3 al marcador i rematava l'equip perico a la seva pròpia casa.

Aquesta nova derrota segueix enfonsant l'Espanyol al final de la classificació. Les jornades van passant, el temps es va esgotant i el temor de baixar a Segona cada cop pica a la porta amb més força.