Comença l'Espanyol de David Gallego i ho ha fet de la millor manera. El conjunt blanc-i-blau debuta en aquesta pretemporada amb una golejada al Peralada (0-6).

El que ha proposat Gallego en aquest primer partit és un equip molt ofensiu i que no refusarà a tenir la pilota. Melendo ha obert la llauna amb un gran gol i Ferreyra ha ampliat el lluminós posant el 0-2.

Però l'Espanyol no en tenia prou, tenia ambició i volia augmentar la distància. Pol Lozano ha fet una gran diana ja en la segona part en la qual s'han marcat quatre gols. Els responsables han estat Pipa, Nico Melamed i Javi Puado.

Una de les dades del matx és que ha jugat Mario Hermoso durant la primera part. El central sembla que ho tindria fet amb l'Atlètic de Madrid, però mentrestant va agafant minuts amb el conjunt perico.