Victòria molt còmoda de la Selecció Espanyola davant d'una Ucraïna (4-0) que ha claudicat des del primer minut i en cap moment ha posat en problemes la victòria de La Rojaque ha tingut un lideratge compartit entre el capità Ramos, amb dos gols, i la perla blaugrana Ansu Fati, que s'ha convertit en el golejador més jove de la història del combinat espanyol.

Amb 17 anys i 311 dies, l'extrem culer, autor del 3-0, ha trencat el rècord de precocitat de Juan Errazquín i ha superat una fita que era vigent des de 1925. Cal destacar també el doblet de Sergio Ramos, el primer d'ells transformant un penal provocat per Ansu Fati al segon minut de partit.

Ansu Fati Selecció Espanyola Espanya EFE

Ansu Fati ha tornat a brillar en el seu primer partit coma titular amb la selecció espanyola. / EFE

Ansu Fati i Ramos fan història amb els seus gols

Amb el segon gol del capità del Madrid, de cap després d'una centrada del català Dani Olmo, ha superat l'exdefensa argentí Passarella com el defensor més golejador de la història del futbol de seleccions.

El cert és que Espanya no ha tingut rival. El penal matiner sobre Ansu Fati ha començat a posar de cara un partit que s'ha decidit abans del descans, on ja s'ha arribat amb un clar 3 a 0. Ansu Fati, molt actiu durant tot el partit i amb una primera part per emmarcar, ha marcat l'històric gol després d'una gran jugada individual que ha culminat amb un preciós xut al pal llarg.

A la segona part, els de Luis Enrique han jugat amb el marcador, reduint esforços però controlant la possessió i amb ocasions que anaven arribant sense parar.

Gerard Moreno Espanya Ucraina EFE

Gerard Moreno, al que li han anul·lat un gol, s'ha quedat amb les ganes de marcar. / EFE

Un gol anul·lat a Gerard Moreno o un travesser d'Óscar Rodríguez han servit com a preludi del quart i definitiu gol d'Espanya. Ferran Torres ha recollit una pilota al segon pal i l'ha creuat amb una gran definició al primer toc, lluny de l'abast de Pyatov.

Els últims minuts, Espanya s'ha agradat amb la pilota i hauria pogut aconseguir la maneta, però ni Dani Olmo ni Pau Torres han estat encertats i el marcador s'ha tancat amb un contundent 4 a 0, amb la nota negativa de la lesió de Reguilón en els minuts finals, què ha hagut de retirar-se als vestidors amb evidents gestos de dolor al seu turmell.